Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
69%

High School Musical 3: Végzősök (2008)

High School Musical 3: Senior Year
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
High School Musical 3: Végzősök
 
Yosihiro   2020. 04. 30.

legújabb vélemény

High School Musical 3: Végzősök

Végzősök - Végső... igen ezt nem írtam el az a befejező a végső rész és azt hiszem ebből ennyi is elég. A három rész alatt igazából tartalmat nem tudtak adni az egésznek csak olyan mintha egy jól futtatott franchise lett volna amit a zene és a tánc tart fenn.. Többet vártam a filmtől és csalódnom kellett. Most a zenék sem voltak olyan jók mint az előző részekben. Megint éreztem azt az összecsapott jelenséget mint a többinél. Igazából a tiniknek ez sem elég már és bármilyen álomvilágban is élnek egyszer mindenki felnő. Összességében a történet forgatókönyve gyenge a rendezés és vágás helyenként jó de a közepes színvonalnál nem tud feljebb lépni. A színészek nem tudnak többet adni a filmhez mint maguk és csupán a tánc részével tudják a közepes színvonalat tartani. A zene gyengébb lett így az is csak közepes osztályzatot kap. Így maradjuk meg egy három csillagnál ami talán túlzó lehet de ennél többet nem ér ez a film. Ajánlani csak egy megnézésre ajánlom mert igazi érzelmeket nem lehet látni és érezni sem egy műmájer az egész amit a legjobban tettek hogy befejezték. Lehetett volna neki sokkal jobb értelmet adni de ez ennek a csapatnak nem sikerült..... Üdv Yosi

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Eléggé gyengére sikerült sajnos a trilógia zárása, pedig jó lett volna ha a két szerelmes történetét normálisabban lezárják. A zenék persze jók benne, de ez a disney-től borítékolható volt. Semmitmondó lett az alaptörténete ennek a filmnek sajnos. Egyszernézős.


 
Leilani   2016. 07. 24.

A három rész közül ez a legrosszabb. Nem tetszenek benne az új szereplők, nagyon erőltetetten próbál vicces lenni a film. Tiara karaktere borzalmas, az akcentusa szintén. A vége viszont tetszik. A zenék is jók benne, bár nekem az első rész tetszett a legjobban.

 
SzFa   2017. 09. 20.

A film sztorija jóval komolyabb, mint maga a film, teljesen elbagatellizálja a szöveg, a színészek túl játsszák a szerepeiket. Vannak olyan filmek amik az első részhez képest megkomolyodnak, de ez a High School Musical szériára nem igaz. A dalok még mindig jók. A három rész közül a legrosszabb.

 
szabomarc   2019. 01. 06.

Nagyon vontatott volt nekem, ugyanazt a problémakört hozta fel, mint az első rész. Az adott korosztály átérzi valószínűleg az üzenetet, amit véleményem szerint elég bugyután próbál a film üzenni, de emiatt a bugyutaság miatt nagyon unalmas lett.

 
Mithrel   2018. 09. 09.

Az ég egy világon semmi köze a valósághoz, még az amerikaihoz se, de legalább értelmesebb volt a történet, mint az előző részben. Ha egy kicsit is, de izgulhattam érte. :) A happy end túl happy volt, de még mindig cuki az egész HSM jelenség.

 
feketerigous   2016. 07. 28.

Szerintem ez a legrosszabb rész a három közül, rossz lezárása volt a filmsorozatnak. A színészek persze sokat fejlődtek és a hangjaik is rengeteget javultak. Sajnos a Sharpay rajongók itt sem kapták meg, hogy legalább öt percig csilloghasson kedvencük legjobbként a színpadon, amire az első rész óta vártak.

Galéria (9)

Zac Efron
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Zac Efron
Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Corbin Bleu
Monique Coleman

Videók (1)

A film összbevétele 252 909 177 dollár volt (imdb.com).

 

Vanessa Hudgens a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Ashley Tisdale a filmben nyújtott alakításáért megkapa az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Zac Efron a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A 3. filmben szinte minden dalt lerövidítettek a CD verzióhoz képest.

(Leilani)
 

Troy mezszáma a 14-es, az őt követő Rakétaember mezszáma pedig 41-es.

(Leilani)
 

Sharpay csengőhangja a 2. filmből a Fabolous, Gabrielláé pedig a You Are The Music In Me.

(Leilani)
 

Tiara Gold szerepét felajánlották Selena Gomeznek, ő azonban visszautasította.

(Leilani)