Végzősök - Végső... igen ezt nem írtam el az a befejező a végső rész és azt hiszem ebből ennyi is elég. A három rész alatt igazából tartalmat nem tudtak adni az egésznek csak olyan mintha egy jól futtatott franchise lett volna amit a zene és a tánc tart fenn.. Többet vártam a filmtől és csalódnom kellett. Most a zenék sem voltak olyan jók mint az előző részekben. Megint éreztem azt az összecsapott jelenséget mint a többinél. Igazából a tiniknek ez sem elég már és bármilyen álomvilágban is élnek egyszer mindenki felnő. Összességében a történet forgatókönyve gyenge a rendezés és vágás helyenként jó de a közepes színvonalnál nem tud feljebb lépni. A színészek nem tudnak többet adni a filmhez mint maguk és csupán a tánc részével tudják a közepes színvonalat tartani. A zene gyengébb lett így az is csak közepes osztályzatot kap. Így maradjuk meg egy három csillagnál ami talán túlzó lehet de ennél többet nem ér ez a film. Ajánlani csak egy megnézésre ajánlom mert igazi érzelmeket nem lehet látni és érezni sem egy műmájer az egész amit a legjobban tettek hogy befejezték. Lehetett volna neki sokkal jobb értelmet adni de ez ennek a csapatnak nem sikerült.....
Üdv Yosi
Végzősök - Végső... igen ezt nem írtam el az a befejező a végső rész és azt hiszem ebből ennyi is elég. A három rész alatt igazából tartalmat nem tudtak adni az egésznek csak olyan mintha egy jól futtatott franchise lett volna amit a zene és a tánc tart fenn.. Többet vártam a filmtől és csalódnom kellett. Most a zenék sem voltak olyan jók mint az előző részekben. Megint éreztem azt az összecsapott jelenséget mint a többinél. Igazából a tiniknek ez sem elég már és bármilyen álomvilágban is élnek egyszer mindenki felnő. Összességében a történet forgatókönyve gyenge a rendezés és vágás helyenként jó de a közepes színvonalnál nem tud feljebb lépni. A színészek nem tudnak többet adni a filmhez mint maguk és csupán a tánc részével tudják a közepes színvonalat tartani. A zene gyengébb lett így az is csak közepes osztályzatot kap. Így maradjuk meg egy három csillagnál ami talán túlzó lehet de ennél többet nem ér ez a film. Ajánlani csak egy megnézésre ajánlom mert igazi érzelmeket nem lehet látni és érezni sem egy műmájer az egész amit a legjobban tettek hogy befejezték. Lehetett volna neki sokkal jobb értelmet adni de ez ennek a csapatnak nem sikerült..... Üdv Yosi