Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
68%

Szerelmes hangjegyek 2. (2007)

High School Musical 2
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Szerelmes hangjegyek 2.
 
Yosihiro   2020. 04. 28.

legújabb vélemény

High School Musical 2

Méghogy szerelmes hangjegyek..... Igen a zenében talán lehetett ezt érzeni de filmen nem. Szerintem a második rész jóval gyengébb lett tartalmilag mint az első és itt elsősorban a mondanivalójáról beszélek a filmnek. Egy üres sablonos katyvaszt állítottak elő és csak azért nem húztam le mert a dalok és a tánc még életben tartották ezt a produkciót. A történetet nem tudták ott folytatni ahol abbamaradt és igazából semmi nem történik de a végeredmény az ami jónak mondható. Összességében a történet és a rendezés kettő csillag semmi extra semmi plussz. A szereplők hozzák a közepes jó színvonalat de ez sem elég ahhoz, hogy a rossz történeten tudjanak emelni. Gondolom az első rész sikerei után már csak a pénz számított nem egy szép romantikus tini film. A zene jó volt és a dalok is tetszettek. Igazából nem értem ezeket a tini filmeket. A szereplőket sztárolják és elrontják az egészet. pedig a film is próbál a tehetségre rámutatni de mégsem veszik "komolyan" a film készítői. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok a harmadik részre hogy ezek után még mit tudtak felmutatni az ifjúságnak..... Üdv Yosi

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Méltó folytatása az első tinifilmnek. Klasszikus zenék amiket agyonhallgattunk tiniként. Zac Efron és Vanessa Hudgens a két fő kulcs szerintem amiért ilyen ismert lett ez a disney filmtrilógia. Igazi üde felfrissülés ez a nyári témájú tinifilm.


 
Leilani   2016. 07. 24.

Nyári hangulatú, könnyed kis film. Az előző filmhez hasonlóan ebben is nagyon jók a zenék és a koreográfiák, viszont van benne pár unalmasabb rész is. A történet egyre nyálasabb lesz. A karakterek viszont kicsit fejlődnek.

 
SzFa   2017. 09. 20.

A dalok még mindig nagyon élvezetesek és fülbemászóak. A tánc, a koreográfia még mindig jó. A történet viszont nyálasabb és gagyibb, már a gyerekeknek sem olyan élvezetes.

 
szabomarc   2019. 01. 05.

Szerintem jobb lett, mint az első rész, bár a fájdalmasan nagy bakik (mint a karóra megnézése anélkül, hogy lett volna a srácon karóra) kissé lehúzzák az élményt, amellett hogy már szórakoztatóan gagyi. Összességében viszont élveztem, egyszer meg lehet nézni. A zenék színvonalasabbak, mint az első részben.

 
Mithrel   2018. 09. 09.

Tény, hogy az első film se volt egy világmegváltó remekmű, de azért ennél többre számítottam. A sztorija tényleg értelmetlen volt, ehhez képest az első és a harmadik rész igazi mély filozófiai gondolatokat ébreszt. Kicsit csalódás volt, nem volt elég... több»

 
feketerigous   2016. 07. 28.

Sokkal jobb, mint az első rész. A színészek sokat változtak és javultak az első részhez képest. A sztorija jobb, mint az elsőé, de még mindig ugyan az a nyálas szál fut benne, mint az első részben. A dalok nagyon jók és fülbemászóak.

Lucas Grabeel
Ashley Tisdale
Corbin Bleu
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Zac Efron
Vanessa Hudgens
Zac Efron
Corbin Bleu
 

2016. január 20-án az eredeti szereplők összegyűltek, hogy megünnepeljék a film megjelenésének 10. évfordulóját. Csupán Zac Efron nem tudott részt venni a találkozón.

(Yosihiro )
 

Zac Efron és Vanessa Hudgens 2006 és 2010 párt alkotott.

(Yosihiro )
 

A film forgatását 24 nap alatt lebonyolították.

(Yosihiro )
 

A filmet Salt Lake Cityben, az East High Schoolban forgatták, ahol még a mai napi megvan Sharpay rózsaszín szekrénye.

(Yosihiro )
 

Michael Jackson felhívta telefonon Zac Efront, és megdicsérte a film zenei részét, valamint további tanácsokat adott neki. Ekkor Zac elsírta magát.

(Yosihiro )
 

A fabolous című dal alatt használt rózsaszín zongorát később átfestették fehérre, és az Everyday című számnál használták.

(Leilani)
 

A Country Club szereplőinek nagy része valóban vendég volt.

(Leilani)
 

Monique Coleman a film előtt sohasem úszott, mert félt a víztől, ezért a forgatókönyvet is át kellet írni, hogy Corbin is beleugorjon vele a vízbe.

(Leilani)
 

A film végi éneklős jelenetben lehet látni Miley Cyrust egy kisebb cameo-szerepben. Sárga ruhát visel, s pár másodpercig csak őt mutatja a kamera.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.