Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Ally McBeal (1997)

Ally McBeal
Filmadatlap
 
15
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
Videók

Galéria (13)

Calista Flockhart
Hayden Panettiere
Calista Flockhart
Courtney Thorne-Smith
Jane Krakowski
Calista Flockhart
Hayden Panettiere
Courtney Thorne-Smith
 
justynaw   2016. 06. 10.

legújabb vélemény

0

Anno az egyik kedvencem volt, csak hát az ötödik évad elég mély nyomot hagyott. Ott már jól alávágtak a sorozatnak, hozzá sem tudom mérni az előző négyhez. De az első négy évad nagyon kellemes és addiktív volt, pedig nem tudok belőle sok minden igazán zseniális dolgot kiemelni, de valahogy egyben működött az egész.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

0

Nagyon jól indult ez a sorozat, különleges és akkor még újszerű humorral. Azért szerettem, mert amellett, hogy humoros volt, néha komoly témákat is feszegetett, amin akár napokig is elgondolkoztam. Sajnos azonban az évadok előrehaladtával teljesen el... több»

 
ZsoltSon   2015. 12. 15.

0

A maga idejében nagyon jó kis sorozat volt az Ally McBeal, de hát ennek már jó pár éve. Azóta már annyi jó, és annyi klasszikus széria indult el, és maradt abba, hogy nehéz innen megítélni. Ha az emlékeimre hagyatkozok, akkor azt kell mondanom, hogy ... több»

 

Hogy növeljék a sorozat népszerűségét, a készítők a negyedik évad néhány epizódjára Robert Downey Jr.-t is leszerződtették.

(hp)
 

Bár Peter MacNicol nem játszott a pilotban, és a második részben is csak vendégszereplőként tüntették fel, a karakter hamar népszerű lett, így a színésznő csatalakozhatott a sorozat állandó stábjához.

(hp)
 

Gil Bellowst William ("Billy") Thomas szerepében láthatjuk. A kultikus A remény rabjai című filmben Thomas ("Tommy") Williams karakterét formálta meg.

(hp)
 

A sorozatot 2002-ben állították le, mivel a korábbiakhoz képest rohamosan csökkenni kezdett a népszerűsége.

(hp)
 

A sorozat atyja, David E. Kelley eredetileg Bridget Fondanak szánta Ally McBeal szerepét. A színésznő azért utasította vissza a felkérést, hogy a filmes karrierjére koncentrálhasson.

(hp)