Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
64%
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók
 
Puncs   2019. 04. 03.

legújabb vélemény

Hiába hemzseg nagyobbnál-nagyobb sztároktól a film, a történet nulla, a poénok pedig gagyik. Az egész amolyan függetlenség napja paródia, még talán annak is gyenge. Hihetetlen, hogy ezt Tim Burton rendezte.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nagyon nagy színészeket felvonultató ótvar. A történet rossza a kivitelezés még rosszabb. Mindenki saját maga paródiája, ami nem is lenne baj, de ők ezt komolyan gondolták.


 
Norbert93   2019. 04. 01.

Igazi elvont, ostoba sztárparádé, amit valószínűleg már minden mai felnőtt látott legalább egyszer. A sztárok jönnek-mennek a filmben, mindenkinek hagyva egy kis teret, hogy megmutassa magát. Egyébként elég debil egy film, gyerekként élveztem, sőt ki... több»

 
goat2000   2016. 11. 14.

Egy jó kis sci-fi vígjáték. Már régebbi film, egy jó paródia, de poénosságában leköröz több mai vígjátékot is. Jók a színészek , a zenéje és maga a végkifejlet is.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

Az 1990-es évek szerintem jól sikerült paródiafilmjei közé tartozik a Támad a Mars! Mai szemmel már lehet, hogy kissé bugyután hat, de akkorában szerintem igenis jó volt.

 
Timejja   2015. 07. 12.

Tipikusan olyan film, amitől gyerekként félsz, tiniként megnevettet, felnőttként pedig már a mögöttes tartalmat is észreveszed. Mindenképpen abszurd film, kell egy kis ideg a végignézéséhez, mégis ajánlom, mert nagyszerűen kiparodizálja az alienek ellen harcolós filmeket, az amcsi elnököket, és a hülye embereket.

 
dudivar   2015. 03. 31.

Bugyután mókás, mégis szerethető film nagy sztárokkal. Abszurd történet remek csattanóval.

Pierce Brosnan

A film összbevétele 101 371 017 dollár volt (imdb.com).

 

A marslakók beszédét úgy alkották meg, hogy kacsahápogást játszottak le visszafelé, s ebből keverték ki a "marslakó beszédet".

(ArpiHajdu és Réci)
 

Lisa Marie ruháján sem cipzár, sem gombok nem voltak. A készítők ezt csak úgy tudták megoldani, hogy az öltözéket minden nap szabályosan rávarrták a színésznőre.

(hp )
 

Lisa Marie karaktere az egész film során egyszer sem pislant.

(hp )
 

Johnny Depp visszautasította Jason Stone szerepét.

(hp )
 

A Támad a Mars! volt Sylvia Sidney utolsó filmje. A színésznő 1999. július 1-jén hunyt el.

(hp )
 

Ugyan Danny DeVito és Jack Nicholson már több filmben is játszottak együtt, azonban a Támad a Mars!-ban egy közös jelenetük sem volt.

(hp )
 

SPOILER: A 22 főbb szereplő közül mindössze 6 marad életben.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.