Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Támad a Mars! (1996)

Mars Attacks!
Filmadatlap
 
31
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Galéria (11)

Pierce Brosnan

Videók (2)

 
JRD   2022. 06. 15.

legújabb vélemény

1

Vajon ez a Függetlenség napja című film paródiája? Vagy csak egy komédia? És úgy egyébként miért kellett? És mi a pikuláris reccsegőt keres Brosnan egy ilyen filmben? És deVito? Vagy Nicholson? Vagy Glenn Close? Tényleg Tim Burton rendezése?! Nemá'! ... több»

 
Puncs   2019. 04. 03.

0

Hiába hemzseg nagyobbnál-nagyobb sztároktól a film, a történet nulla, a poénok pedig gagyik. Az egész amolyan függetlenség napja paródia, még talán annak is gyenge. Hihetetlen, hogy ezt Tim Burton rendezte.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

0

Nagyon nagy színészeket felvonultató ótvar. A történet rossza a kivitelezés még rosszabb. Mindenki saját maga paródiája, ami nem is lenne baj, de ők ezt komolyan gondolták.

 
Norbert93   2019. 04. 01.

0

Igazi elvont, ostoba sztárparádé, amit valószínűleg már minden mai felnőtt látott legalább egyszer. A sztárok jönnek-mennek a filmben, mindenkinek hagyva egy kis teret, hogy megmutassa magát. Egyébként elég debil egy film, gyerekként élveztem, sőt ki... több»

 
goat2000   2016. 11. 14.

0

Egy jó kis sci-fi vígjáték. Már régebbi film, egy jó paródia, de poénosságában leköröz több mai vígjátékot is. Jók a színészek , a zenéje és maga a végkifejlet is.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

0

Az 1990-es évek szerintem jól sikerült paródiafilmjei közé tartozik a Támad a Mars! Mai szemmel már lehet, hogy kissé bugyután hat, de akkorában szerintem igenis jó volt.

 
Timejja   2015. 07. 12.

0

Tipikusan olyan film, amitől gyerekként félsz, tiniként megnevettet, felnőttként pedig már a mögöttes tartalmat is észreveszed. Mindenképpen abszurd film, kell egy kis ideg a végignézéséhez, mégis ajánlom, mert nagyszerűen kiparodizálja az alienek ellen harcolós filmeket, az amcsi elnököket, és a hülye embereket.

A film összbevétele 101 371 017 dollár volt (imdb.com).

 

Jack Nicholson nemcsak az USA elnökét játssza a filmben, hanem egy vegasi üzletembert is.

(JRD )
 

A 70 milliós költségvetésű film nem aratott hatalmas világsikert.

(JRD )
 

A film a Mars Attacks nevű gyűjtőkártya alapján készült.

(JRD )
 

A marslakók beszédét úgy alkották meg, hogy kacsahápogást játszottak le visszafelé, s ebből keverték ki a "marslakó beszédet".

(ArpiHajdu és Réci )
 

Lisa Marie ruháján sem cipzár, sem gombok nem voltak. A készítők ezt csak úgy tudták megoldani, hogy az öltözéket minden nap szabályosan rávarrták a színésznőre.

(hp)