Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Képtelen kampány (2012)

The Campaign
Filmadatlap
 
33
Szereplők
11
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Will Ferrell
Will Ferrell

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2019. 03. 20.

legújabb vélemény

1
Egy estés humor!

Mikor elolvastam a stáblistát, és láttam, hogy Will Ferrell és Zach Galifianakis a főszereplők, egyből arra gondoltam, hogy rossz már nem lehet a film, mivel ez a kettős azért vidámmá tette az estéimet a filmjeikkel, és ez most sem volt különb, hiszen voltak nagyon jó humorral megfűszerezett jelenetek. Természetesen volt olyan is, ami már-már nagyon fárasztó volt, mintha nem lett volna több ötlet a tarsolyban, de ezt tudjuk, hogy minden vígjátékban van, ami nem biztos, hogy "ütni" fog. Egy baj volt talán és az épp a story, aminek nem igazán volt sok értelme, sokszor nem tudtam hová tenni, hogy mi miért történt, és ez azért nagyban zavaró volt, bár azzal tisztában voltam, hogy a politikusokat akarják parodizálni és, ha innen nézzük, az lényegében tökéletesre sikeredett. Ez nem von le abból, hogy nagyon jót mulattam a komédián és szerintem érdemes megnézni, mert tényleg voltak benne meghatározó vicces részek, mint amikor Brady (Ferrell) rögzítőn elmondja a véleményét a vallásos család anyukájának a vacsora előtt.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 18.

0

Számomra telitalálat volt ez a film. A két kedvenc vígjáték színészem egy filmben már eleve elfogulttá tesz, de szerintem annak is érdemes megnézni, aki nem szereti annyira Ferrell-t és Galifianakis-t.

 
7ETEDIK   2019. 02. 05.

0

Mert a katonák adják a nemzet gerincét...mert az iskolák adják a nemzet gerincét...mert az autószerelők adják a nemzet gerincét...mert a filippino gépkezelők adják a nemzet gerincét...ismerős ugye? Számomra ez a jelenet tökéletesen bemutatja, hogy mű... több»

 
miklosvaridori   2017. 05. 11.

0

Sablonos, tartalmatlan, gagyi jelenetekkel tarkított, nagyon fárasztó történet...idöpocsékolás a film, nulla sztori, nulla karakterek. Nem érdemes megnézni.

 
jozsagabri   2017. 05. 04.

0

Vicces , poénos ... De igazából semmi újat nem hozott a film mert sablonos és más filmekből átvett jelenetekből dolgozik. Könnyed , egyszer nézős kategória.

 
Miss Rika   2015. 06. 16.

0

Igazából csalódás volt a film, Galifianakis-t látva a listába egyből arra gondoltam, hogy húúú mekkora film lesz ez. De nem lett, átlagos vígjáték kissé gyenge poénokkal.

 
era93   2015. 06. 04.

0

Kicsit többet vártam Zach alapján a filmtől, így sajnos hatalmas csalódás volt a film. Elég gyenge és már rég lelőtt poénokkal volt tele. Néha lehetett mosolyogni és elnézte az ember egy alkalommal de sajnos csak ennyi.

A film összbevétele 104 907 746 dollár volt (imdb.com).

 

104,9 millió dollár a film összbevétele.

(LionelMessi10)
 

95 millió dollár a film költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A filmben mindenki a Newports cigarettát szívja, amit Észak-Karolinában gyártanak.

(ps)
 

Zach Galifianakis a karakterét a képzeletbeli ikertestvéréről mintázta, akit Seth Galifianakisnak hív.

(ps)
 

Zach Galifianakis nagybátja, Nick tényleg indult a kongresszusi választásokon 1972-ben, de nem sikerült nyernie.

(ps)