Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

A diktátor (2012)

The Dictator
Filmadatlap
 
33
Szereplők
48
Vélemények
16
Képek
1
Videók

Galéria (16)

Videók (1)

 
Caravaggio1978 Nézhetetlen  2020. 11. 13.

legújabb vélemény

0
Borzalmas

Hatalmas nulla, ez is csak egy propagandafilm, de ez nem mindenkinek jön be már. Borzalmasan igénytelen, olyan film, amiben a röhögőgépet hárompercenként nyomkodja valaki.

 
harnas1207   2018. 12. 17.

a nap véleménye

0
Éljen Wadiya!

Sacha Baron Cohen neve mindenki számára ismerősen cseng. Filmjei stílusa finom szólva is polgárpukkasztóak, van aki imádja és van aki utálja őket. Bevallom őszintén én nem tartozom egyik csoportba sem. Az Ali G Indahouse óta ez a harmadik egész estés... teljes kritika»

 
Artemisia   2018. 02. 02.

3

Egy újabb elmebeteg Sacha Baron Cohen film. Mint tőle megszokhattuk abszurd,bugyuta a történet és tele van hol botrányos, hol visszataszító poénokkal, amiken valamiért mégis mindig nevetünk.Ez a film megmaradt átlagos szinten, minden momentumát láttuk már az eddigi Sacha Baron Cohen filmekben,nem hozott semmi újat.

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

0

Hát,megint egy nulla film,ami kiverte nálam a biztosítékot.Alpári szövegek,semmitmondó színészek,és ötlettelen,lapos sztori.Elpukkant egy pár silány poénbomba,és nagyjából ennyi.

 
Deku   2017. 07. 26.

0

Totális elmebetegség ez a film de persze jó értelemben. Sacha tuti nem százas ember de ez pont kellett ide. Nem érzem, hogy laposodna a történet. Isteniek a párbeszédek és szerintem bármikor letudnék ülni elé hogy végig nézzem.

 
Berto49   2017. 05. 18.

0

Az első olyan film, amelyben Sacha Baron Cohen a főszereplő. Nem voltam tőle elragadtatva, bár volt benne pár poén, például az olimpián elért 14 aranyérem, de több volt a gusztustalan agyszülemény.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 28.

0

Elég vékony jégen táncol a film. Még most sem vagyok teljesen biztos hogy valóban jó volt vagy, hogy helyes volt e hogy viccesnek találtam. Volt benne kicsinyes és undorító poén és értékelhető társadalomkritika is . A színészek is komolyan vették ezt... több»

 

Ez az alkotás valójában Chaplin 1940-es The Great Dictator című filmjének remake-je.

(moviewer)
 

Sacha Baron Cohen eredetileg az ENSZ főhadiszállásán szeretett volna forgatni, melyre azonban nem kapott engedélyt.

(hp)
 

Aladeen szinte végig kinyújtott mutatóujjal beszél, akárcsak a kubai diktátor, Fidel Castro, aki inspirációul szolgált Sacha Baron Cohennek.

(hp)
 

Sacha Baron Cohen a diktátor teljes öltözékében vett részt a 84. Oscar-díjátadón, melyre "szűz testőrei" is elkísérték.

(hp)
 

Aladeen és Nadal a helikopteres jelenetben nem arabul, hanem héberül beszélgetnek.

(hp)