Támad a Mars!

Mars Attacks!

2023.08.18 Sz396367

Elmegy. Az igazán jó kis agyeldobós vígjátékokhoz tartozik. Fantasztikus szereposztás, ahol ki-ki megformálja a saját karakterét, néhány undorka jelenettől eltekintve – pl. a kis zöld dögök agya szétloccsan – tartja a színvonalat, rendes cselekménye van. A filmet lehet imádni és utálni is egyszerre.

2022.06.15 JRD

Vajon ez a Függetlenség napja című film paródiája? Vagy csak egy komédia? És úgy egyébként miért kellett? És mi a pikuláris reccsegőt keres Brosnan egy ilyen filmben? És deVito? Vagy Nicholson? Vagy Glenn Close? Tényleg Tim Burton rendezése?! Nemá'! ... Több

2019.04.03 Puncs

Hiába hemzseg nagyobbnál-nagyobb sztároktól a film, a történet nulla, a poénok pedig gagyik. Az egész amolyan függetlenség napja paródia, még talán annak is gyenge. Hihetetlen, hogy ezt Tim Burton rendezte.

2015.09.12 rbernadett

Nagyon nagy színészeket felvonultató ótvar. A történet rossza a kivitelezés még rosszabb. Mindenki saját maga paródiája, ami nem is lenne baj, de ők ezt komolyan gondolták.

2019.04.01 Fekete Gandalf

Igazi elvont, ostoba sztárparádé, amit valószínűleg már minden mai felnőtt látott legalább egyszer. A sztárok jönnek-mennek a filmben, mindenkinek hagyva egy kis teret, hogy megmutassa magát. Egyébként elég debil egy film, gyerekként élveztem, sőt ki... Több

2016.11.14 goat2000

Egy jó kis sci-fi vígjáték. Már régebbi film, egy jó paródia, de poénosságában leköröz több mai vígjátékot is. Jók a színészek , a zenéje és maga a végkifejlet is.

2017.02.26 Hercegno

Az 1990-es évek szerintem jól sikerült paródiafilmjei közé tartozik a Támad a Mars! Mai szemmel már lehet, hogy kissé bugyután hat, de akkorában szerintem igenis jó volt.

2015.07.12 Timejja

Tipikusan olyan film, amitől gyerekként félsz, tiniként megnevettet, felnőttként pedig már a mögöttes tartalmat is észreveszed. Mindenképpen abszurd film, kell egy kis ideg a végignézéséhez, mégis ajánlom, mert nagyszerűen kiparodizálja az alienek ellen harcolós filmeket, az amcsi elnököket, és a hülye embereket.

2015.12.23 Sniper

Hát nem egy klasszikus Tim Burton mozi, de a maga nemében egy egész szórakoztató darab, és ha nagyon keressük, akkor egy kis görbe tükröt is találunk benne. Ettől Burton volt már sokkal jobb is, ha a teljes életművet nézem, akkor ez egy közepes kis film.

2015.03.31 dudivar

Bugyután mókás, mégis szerethető film nagy sztárokkal. Abszurd történet remek csattanóval.

2016.06.14 DarkLion

Hát sajnos a Támad a Mars! inkább lett egy nagy költségvetésű gagyi, mint egy értékes komédia. Burton túlrendezte ezt a filmet, ami egy ilyen szegényes forgatókönyvnek meg végképp nem áll jól. Talán mára már a rendező is elfelejtette, de szerintem mindenki más is, aki valaha látta.