Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
56
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Vélemények: Támad a Mars! (1996)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
Puncs   2019. 04. 03.

Hiába hemzseg nagyobbnál-nagyobb sztároktól a film, a történet nulla, a poénok pedig gagyik. Az egész amolyan függetlenség napja paródia, még talán annak is gyenge. Hihetetlen, hogy ezt Tim Burton rendezte.

 
rbernadett   2015. 09. 12.

Nagyon nagy színészeket felvonultató ótvar. A történet rossza a kivitelezés még rosszabb. Mindenki saját maga paródiája, ami nem is lenne baj, de ők ezt komolyan gondolták.


 
Norbert93   2019. 04. 01.

Igazi elvont, ostoba sztárparádé, amit valószínűleg már minden mai felnőtt látott legalább egyszer. A sztárok jönnek-mennek a filmben, mindenkinek hagyva egy kis teret, hogy megmutassa magát. Egyébként elég debil egy film, gyerekként élveztem, sőt kicsit ijesztőnek is találtam, de ma már inkább "ez meg mi fene" érzés fog el. Nagyban hasonlít a régi idők inváziós filmjeire, meg kell hagyni, eléggé ügyesen is parodizálja.

 
goat2000   2016. 11. 14.

Egy jó kis sci-fi vígjáték. Már régebbi film, egy jó paródia, de poénosságában leköröz több mai vígjátékot is. Jók a színészek , a zenéje és maga a végkifejlet is.

 
Hercegno   2017. 02. 26.

Az 1990-es évek szerintem jól sikerült paródiafilmjei közé tartozik a Támad a Mars! Mai szemmel már lehet, hogy kissé bugyután hat, de akkorában szerintem igenis jó volt.

 
Timejja   2015. 07. 12.

Tipikusan olyan film, amitől gyerekként félsz, tiniként megnevettet, felnőttként pedig már a mögöttes tartalmat is észreveszed. Mindenképpen abszurd film, kell egy kis ideg a végignézéséhez, mégis ajánlom, mert nagyszerűen kiparodizálja az alienek ellen harcolós filmeket, az amcsi elnököket, és a hülye embereket.

 
dudivar   2015. 03. 31.

Bugyután mókás, mégis szerethető film nagy sztárokkal. Abszurd történet remek csattanóval.

 
DarkLion   2016. 06. 14.

Hát sajnos a Támad a Mars! inkább lett egy nagy költségvetésű gagyi, mint egy értékes komédia. Burton túlrendezte ezt a filmet, ami egy ilyen szegényes forgatókönyvnek meg végképp nem áll jól. Talán mára már a rendező is elfelejtette, de szerintem mindenki más is, aki valaha látta.

 
Sniper   2015. 12. 23.

Hát nem egy klasszikus Tim Burton mozi, de a maga nemében egy egész szórakoztató darab, és ha nagyon keressük, akkor egy kis görbe tükröt is találunk benne. Ettől Burton volt már sokkal jobb is, ha a teljes életművet nézem, akkor ez egy közepes kis film.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.