Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
86

Airplane!

(Airplane!)
 
37
15
28
12
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 05. 13.

Nagyon jó kis paródiafilm 1980-ból! Nagy kedvenc, sokféle és változatos poénok vannak benne, s nem veszi komolyan magát.

 
Deku   2017. 07. 10.

Szeretem a paródiákat de ez harmat gyenge lett ezen a kategórián belül. Ismeretlen színészekkel volt tele számomra és nem is voltak túl szimpatikusak. Nem javaslom megnézésre.

 
Cptn Jinbe   2017. 06. 03.

Annak ellenére, hogy nem volt a középpontban ez a film szerintem elég kiváló munkát végzett hisz pont annyira volt humoros és érdekes ahogy kellett. Az utolsó percig vicces maradt.

 
Ghotik   2016. 09. 27.

Nem egy ismert film, de szerintem nagyon is humoros, szórakoztató. Végig tele van poénnal, nem unatkoztam rajta. A főszereplő jól alakít, humoros, laza.

 
rainman   2018. 01. 03.

A csupasz pisztoly újrázás után kerestem gyorsan egy másik klasszikus vígjátékot, erre akadtam rá, és jól megdöbbentem! Klasszisokkal fárasztóbb, mint ezen szerzők későbbi darabjai, de sajnos rossz értelemben. Görcsösen erőltetett humor, kínos jelenetek, rettenetesen gyenge szereplőkkel. Persze értem, hogy ezek a filmek sosem az erő szereplőgárdáról voltak híresek, de itt mégis kritikán aluli lett a végeredmény. Sajnos nagyon eljárt már az idő felette, inkább kínos, mint humoros darab. Kár.

Peter Graves
 
Aki még nem látta, sürgősen pótolja, már csak azért is, mert kevés a jó paródia, manapság sajnos már nem is születnek kiemelkedő darabok a műfajban.
 

Flying High! címmel jelent meg Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Japánban és a Fülöp-szigeteken.

(Bogi87 )
 

130 millió dollár bevételt produkált.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 58 kritika alapján.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.