Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
86
Filmadatlap
 
37
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 05. 13.

Nagyon jó kis paródiafilm 1980-ból! Nagy kedvenc, sokféle és változatos poénok vannak benne, s nem veszi komolyan magát.

 
Deku   2017. 07. 10.

Szeretem a paródiákat de ez harmat gyenge lett ezen a kategórián belül. Ismeretlen színészekkel volt tele számomra és nem is voltak túl szimpatikusak. Nem javaslom megnézésre.


 
Cptn Jinbe   2017. 06. 03.

Annak ellenére, hogy nem volt a középpontban ez a film szerintem elég kiváló munkát végzett hisz pont annyira volt humoros és érdekes ahogy kellett. Az utolsó percig vicces maradt.

 
Ghotik   2016. 09. 27.

Nem egy ismert film, de szerintem nagyon is humoros, szórakoztató. Végig tele van poénnal, nem unatkoztam rajta. A főszereplő jól alakít, humoros, laza.

 
oneminute   2018. 07. 06.

Nekem ez a fajta humor már egy kicsit sok. Túl erőltetett, és nem jön be nekem

Peter Graves
 
Aki még nem látta, sürgősen pótolja, már csak azért is, mert kevés a jó paródia, manapság sajnos már nem is születnek kiemelkedő darabok a műfajban. több»
 

Flying High! címmel jelent meg Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Japánban és a Fülöp-szigeteken.

(Bogi87 )
 

130 millió dollár bevételt produkált.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 58 kritika alapján.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.