Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
37
Szereplők
16
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
ArpiHajdu és Réci   2016. 05. 13.

Nagyon jó kis paródiafilm 1980-ból! Nagy kedvenc, sokféle és változatos poénok vannak benne, s nem veszi komolyan magát.

 
Deku   2017. 07. 10.

Szeretem a paródiákat de ez harmat gyenge lett ezen a kategórián belül. Ismeretlen színészekkel volt tele számomra és nem is voltak túl szimpatikusak. Nem javaslom megnézésre.


 
Cptn Jinbe   2017. 06. 03.

Annak ellenére, hogy nem volt a középpontban ez a film szerintem elég kiváló munkát végzett hisz pont annyira volt humoros és érdekes ahogy kellett. Az utolsó percig vicces maradt.

 
Ghotik   2016. 09. 27.

Nem egy ismert film, de szerintem nagyon is humoros, szórakoztató. Végig tele van poénnal, nem unatkoztam rajta. A főszereplő jól alakít, humoros, laza.

 
rainman   2018. 01. 03.

A csupasz pisztoly újrázás után kerestem gyorsan egy másik klasszikus vígjátékot, erre akadtam rá, és jól megdöbbentem! Klasszisokkal fárasztóbb, mint ezen szerzők későbbi darabjai, de sajnos rossz értelemben. Görcsösen erőltetett humor, kínos jelenetek, rettenetesen gyenge szereplőkkel. Persze értem, hogy ezek a filmek sosem az erő szereplőgárdáról voltak híresek, de itt mégis kritikán aluli lett a végeredmény. Sajnos nagyon eljárt már az idő felette, inkább kínos, mint humoros darab. Kár.

Peter Graves
 
Aki még nem látta, sürgősen pótolja, már csak azért is, mert kevés a jó paródia, manapság sajnos már nem is születnek kiemelkedő darabok a műfajban. több»
 

1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteménybe bekerül.

(Norbi )
 

Flying High! címmel jelent meg Ausztráliában, Új-Zélandon, Dél-Afrikában, Japánban és a Fülöp-szigeteken.

(Bogi87 )
 

130 millió dollár bevételt produkált.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.