Deadpool 3: Végül megjött a rossz hír, amire már sokan számítottak

A még mindig folyamatban lévő színészsztrájk miatt a 2024-es mozibemutatók ütemtervének egyik első jelentős csapásaként a források azt mondják, hogy a Marvel Studios Deadpool & Rozsomák nem május 3-án érkezik.

Még ha a sztrájk a következő hetekben véget is ér, a félkész film 2024-es beígért mozis debütálása akkor sem jöhetne össze májusra. Túl sok a tennivaló a stáb újra összeállításával és egyebekkel kapcsolatban ugyanis. 

Mi lesz most a mozis nyár kezdetével?

Források szerint távoli elképzelés van csak arról, hogy az eredetileg május 3-ra, majd július 26-ra tolt Amerika Kapitány: Szép új világ valójában mikor is érkezik, mert a gyártás befejeztével jobb állapotban van, mint a Deadpool 3.

A Disney általában ragaszkodik a hőn áhított megjelenési dátumokhoz, ezért ha a Deadpool 3 nem július 26-ra lesz tolva, más lehetőségek is vannak, például november eleje, amely gazdag volt a Marvel számára.

A Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! (859,2 millió dollár WW) és Thor: Ragnarök (855,3 millió dollár WW) is jól szerepeltek a téli időszakban a bemutatásukkor. Amint arról a Deadline először beszámolt, a Marvel májusban szünetelteti a Mennydörgők gyártásának megkezdését a WGA sztrájk miatt.

A Deadpool-franchise

Az előző két Deadpool film a 20th Century Fox égisze alatt jelent meg, a harmadik pedig az első, a Kevin Feige által irányított, Disney-tulajdonú Marvel Studios egyesülése után. A Deadpool-franchise 1,56 milliárd dollárt ér jelenleg.

„Nem fogok rontani ennek a franchise-nak a DNS-én” – mondta Shawn Levy, a Deadpool 3 rendezője a Deadline-nak a sorozathoz való hozzáállásáról. A filmrendező a harmadik, aki Tim Miller és David Leitch után a direktori székbe ülhet.

„A filmünk nyers, merész, nagyon R-besorolású, és mindent megtettünk annak érdekében, hogy ne digitális környezetben forgassunk” – mondta Levy - „Olyat akartunk, ami érezhető, megalapozott, valódi. … Hugh Jackmant a legikonikusabb karakterébe, Ryan Reynolds legikonikusabb karaktere mellett;szóval, ez a film inkább a 48 Hours, mint az Airplane! leszármazottja!”

Egyéb megjelenések a sztrájkok idején

Míg bizonyos sikeres filmek, mint például Taylor Swift - The Eras Tour (92,8 millió dolláros nyitás),Az apáca 2 (32,6 millió dollár) és A védelmező 3 (34,6 millió dollár) bemutatását nem befolyásolta nagymértékben a színészek sztrájkja, a források úgy vélik, a tény, hogy a szakemberek nem reklámozhatják filmjeiket, csökkentette a jegyeladásokat.

Számos figyelemre méltó film nem teljesített a vártnak megfelelően. Ilyenek voltak például: Az Alkotó, a Szeánsz Velencében és a Pénzeső, hogy csak néhányat említsünk.

Ahogy a Deadline korábban beszámolt róla, a város legnagyobb sztárjai felajánlották, hogy három év alatt 150 millió dollárt tolnak be, befoltozandó a költségvetési hiányt, az AMPTP és a SAG-AFTRA közötti patthelyzet megszüntetése érdekében.

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»