A világ a Bundy család kissé együgyű, de dögös lányaként, Kellyként ismerte meg. Később főszereplője volt a Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se! című vígjátéknak, majd a Támad a Mars! és a Reszkess, Amerika! című vígjátékokban is szerepelt. Az utóbbi években az immár harmadik, záró évadánál járó Halott vagy című Netflix-sorozatban játszott főszerepet. Christina Applegatev jó ideje nem állt már nyilvánosság elé, most viszont megtette.

A dolog azért érdekes, mert a színésznő még 2021 tavaszán jelentette be, hogy szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála. Azóta nem vállalt nyilvános szereplést, most viszont megjelent Hírességek sétányán, ahol több színésztársa is megtisztelte. Jelen volt az %239182v%ban az édesanyját alakító Katey Sagal, valamint az öccsét alakító David Faustino is. A Halott vagy sorozatbéli színésztársa, Linda Cardellini és a sorozat forgatókönyvírója, Liz Feldman is.

A színésznőt Katey Sagal kísérte fel a pódiumra, ahol köszönőbeszéde közben többször is könnyekben tört ki. Köszönetet mondott a lányának, aki végig mellette volt, amikor betegségével diagnosztizálták.

Christina Applegate a Halott vagy harmadik évadának forgatása alatt tudta meg, hogy gyógyíthatatlan beteg, de ez nem akadályozta meg abban, hogy folytassa a munkát. Viszont egy idő után már csak kerekesszékkel tudott a forgatásra járni és nem csak neki, de az egész stábnak meg kellett tanulnia, hogy mire képes és mire nem. A sorozat utolsó, harmadik évada lesz az első (november 17-én debütál a Netflixen), amelyben a színésznőt fogyatékosként láthatják a rajongói.

dráma | krimi | vígjáték

Az utolsó évadban a tét egyre magasabb és a titkokat egyre nehezebb megtartani. több»