Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
18
Szereplők
2
Vélemények
28
Képek
1
Videók
 
Sniper   2016. 06. 18.

Szerintem ez a kilencvenes évek egyik legjobb vígjátéka. Többször láttam már és minden alkalommal remekül szórakoztam. A poénok kedvesek és kellemesek, számos jelenet a helyzetkomikumra építve nevettet. A zene és a színészi gárda is jó.

 
Jackob   2014. 10. 24.

Ez a film meghatározó volt Christina Applegate karrierjében, de a kilencvenes évekre is. Többször láttam, de ugyanúgy tetszik.

 

A Zachet alakító Christopher Pettiet 24 éves korában, drogtúladagolásban elhunyt.

(rbernadett )
 

Amikor a film megjelent videón, rendeztek egy versenyt, ahol a résztvevőknek kérdésekre kellett válaszolniuk a filmmel kapcsolatban, illetve értékelniük kellett a színészeket. Akik a legpontosabb válaszokat adták, azok között kisorsolták a bébiszitter autóját.

(rbernadett )
 

A produkciót majdnem le kellett állítani a forgatás vége felé, az akkor 15 éves, Christopher Pettiet kábítószerfüggősége miatt. A színész kezdett kontrollálhatatlanná válni, és a producereknek alaposan meg kellett vágni a jeleneteket, hogy tudják tartani a határidőt.

(rbernadett )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.