Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
26
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
A sejt
 
Owotonor   2019. 03. 06.

legújabb vélemény

Az egyik legelvontabb film amit valaha is láttam eddig, szeretem a horrort de annál a "tekerős" résznél a vége felé kiakadtam no nem a durvasága hanem a gusztustalansága miatt.

 
hsanya182   2018. 05. 20.

Hááát engem már nem fogott meg, elég old school film a hangulatát tekintve, a témája viszont érdekes, agytevékenység misztikuma, tudattalan rejtelmeiről...Pszichopata film, régi gyerekkori bántalmak mély gyökerei állnak a középpontban. Egyszer megéri a misztikum érdekessége miatt, de többször már nem nézném meg, csak ha elfelejteném már miről is szólt :D


 
Lonka   2017. 07. 31.

Nagyon különleges film, elgondolkodtató sztorival. Örültem, hogy Jennifer Lopez végre más típusú filmekben is megmutatta magát. A műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom.

 
Hercegno   2017. 02. 24.

A sztori elgondolkodtató és felkavaró, jól bemutatja az emberi lélek rejtelmeit. A képi világa pedig valóban zseniális volt, szerintem gyönyörű jelenetek voltak benne. Akik lehúzzák, nem értik, vagy nem értékelik ezt az alkotást.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

Szerintem roppant érdekes film, a napokban néztem meg. A történet meglehetősen felkavaró és gondolkodásra sarkallja az embert. A film betekintést nyújt az emberi lélek rejtelmeibe.

Vince Vaughn
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vince Vaughn
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

A film összbevétele 104 155 843 dollár volt (imdb.com).

 

Vincent D'Onorfio a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jennifer Lopez a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A külső helyszín a konferenciatermen kívül, ahol Catherine először látja a fulladozó lányról készült videót Mies Van der Rohe 1929-es Barcelona Pavilonja.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.