Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
67%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók
A sejt
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

legújabb vélemény

0

Túlságosan mesterkélt,és művészieskedő film,aminek a lényegi mondani valója meg észrevétlenül eltűnt.Hogyan működik az agy?És a tudat alatti?Könyörgöm,ezt ne itt,és ne így.Gyenge,mint maga Jennifer Lopez egész eddigi tevékenysége.

 
hsanya182   2018. 05. 20.

1

Hááát engem már nem fogott meg, elég old school film a hangulatát tekintve, a témája viszont érdekes, agytevékenység misztikuma, tudattalan rejtelmeiről...Pszichopata film, régi gyerekkori bántalmak mély gyökerei állnak a középpontban. Egyszer megéri... több»


 
Lonka   2017. 07. 31.

0

Nagyon különleges film, elgondolkodtató sztorival. Örültem, hogy Jennifer Lopez végre más típusú filmekben is megmutatta magát. A műfaj kedvelőinek csak ajánlani tudom.

 
Owotonor   2019. 03. 06.

0

Az egyik legelvontabb film amit valaha is láttam eddig, szeretem a horrort de annál a "tekerős" résznél a vége felé kiakadtam no nem a durvasága hanem a gusztustalansága miatt.

 
Hercegno   2017. 02. 24.

0

A sztori elgondolkodtató és felkavaró, jól bemutatja az emberi lélek rejtelmeit. A képi világa pedig valóban zseniális volt, szerintem gyönyörű jelenetek voltak benne. Akik lehúzzák, nem értik, vagy nem értékelik ezt az alkotást.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Szerintem roppant érdekes film, a napokban néztem meg. A történet meglehetősen felkavaró és gondolkodásra sarkallja az embert. A film betekintést nyújt az emberi lélek rejtelmeibe.

 
Rivaikun   2018. 08. 25.

0

Több ilyen film kellene. Annyira pszichedellikus az egész elképzelés, és a megvalósítása, hogy többszöri nézés után sem tudom megunni. 10/10

Galéria (6)

Vince Vaughn
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Vince Vaughn
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Videók (1)

A film összbevétele 104 155 843 dollár volt (imdb.com).

 

Vincent D'Onorfio a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Jennifer Lopez a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A külső helyszín a konferenciatermen kívül, ahol Catherine először látja a fulladozó lányról készült videót Mies Van der Rohe 1929-es Barcelona Pavilonja.

(kázsé)
 

A jelenet, mikor Peter először hatol be Carl elméjébe, a norvég festő, Odd Nerdrum "Hajnal" c. képén alapul.

(kázsé)
 

Tara Subkoff azt mondta a meghallgatásán, hogy tud úszni; csak akkor derült ki, hogy nem tud víz alá menni anélkül, hogy befogná az orrát, amikor már túl késő volt, és nem tudtak senki mást találni a helyére.

(kázsé)
 

A film zárójelenete eredetileg valahol a film közepén helyezkedett volna el.

(kázsé)
 

A jelenet, mikor Catherine Carlt üldözi a kőfolyosón a svájci szürrealista H.R. Giger "Schacht" c. képén alapul.

(kázsé)
 

Jennifer Lopez szerette volna, ha a jelmezei kényelmesek, de a jelmeztervező azt mondta, jobb, ha kényelmetlenek, elvégre a karaktere is szenved.

(kázsé)