Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
62%

Dr. Moreau szigete (1996)

The Island of Dr. Moreau
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
JRD   2022. 06. 27.

legújabb vélemény

1

Istenem, miért?! Gyenge film neves színészekkel, akik hírnevüket meggyalázták ezzel a szereppel. Nem ajánlom tiszta szívvel, de nézd meg és döntsd el magad! Hiszen ízlések és pofonok-ahogyan a mondás is tartja! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 17.

1

Borzalmasan rossz,sőt botrányosan gyenge.Val Kilmer,és maga Marlon Brando is alulmúlta önmagát.Értelmetlen,és undorító az egész,nem is értem a koncepciót.Nálam egy szemét,amit hamar el kell felejteni.

 
rbernadett   2015. 05. 13.

0

A történet érdekes lenne, ha a kivitelezés nem lenn olyan rossz. Nem is kérdés, hogy Marlon Brandon talán élete legrosszabb alakítását hozza, amit a többi színész játéka csak tovább ront.

 
BoBamburg   2022. 01. 24.

0

Nem volt rossz, de igazán jónak se mondanám. Akadt pár jó jelenet meg pár egész jó kosztüm, de összességében nem nagyon ragadott magával (mint pl. Wells azonos című könyve). Val Kilmert meg Marlon Brandót mondjuk bírtam.

 
Syracuse   2015. 06. 25.

0

Szerintem nem olyan vészes fiml, bár tény, hogy a színészeknek nem ez életük alakítása. VISZONT aki a szinkronos verziót nézi, az kapásból az alapszituációból kimarad, ugyanis a nyitójelenetet egy az egyben kivágták belőle, összesen pedig 9 perccel r... több»

 
Owotonor   2019. 01. 31.

0

Egyedi hangulatú film rossz kivitelezéssel, vannak benne elvontságot teremtő élőlények és beteg jelenetek pl. amikor a kis törpe zongorázik na az csúcs, nem lett volna ez ilyen rossz szerintem film ha nincs a forgatásán bonyodalom.

 
acura steve   2022. 06. 26.

0

Nekem tetszett, de csak azért, mert gyerekkoromban láttam és izgalmas volt akkor!

 
Kinek ajánljuk: azoknak, akik a film felemás hírneve és IMDB-s pontszáma ellenére bíznak benne, hogy egy rossz film lehet jó science-fiction. több»