Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
5
Videók
Macskák
 
Timon   2020. 01. 13.

Ezzel egy nagyon erős hármas: a látvány nem volt rossz.Az elejét kedveltem a legjobban,a közepe felé már valamelyest leült,de a vége ezt kissé kárpótolta. A zenei része sem volt rossz,csak egy idő után már nem volt olyan jó hatású. A koreográfiára nincs panasz.Néhányszor megnézhető. 10/6,5

 
kozse48   2020. 01. 28.
Fanyalgóknek nem ajánlott

Tökéletes zene, tökéletes táncok, tökéletes maszkok. Azok a szerintem felesleges fanyalgások ,hogy juj, túlzott digitalizálás, azoknak ajánlom a Marvel, meg egyéb filmeket, ahol teljes a digitalizáltság, nincs egy természetes arc, mozdulat. Itt ez egy filmszerű, szükséges, jól bevált eszköz. Vájtfülűek persze sikoltoznak ,hogy juj a színházi előadás, az az igazi. Akkor menjen és nézze meg ott. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom.


 
Gwen_mot   2019. 12. 29.

Őszintén szólva nem csodálkoznék, ha a film nagyon hamar ugyanarra sorsra jut majd, mint a Hellboy. Fogalmam sincs, ki tudja majd ezt felvállalni, mikor érezhetően mind a rendező, mind a színészek hatalmas energiát öltek abba, hogy jó filmet tegyenek le az asztalra, és mintha nem is egy kész terméket kapnék, hanem valami olyasmit, amit végül nem fejeztek be.

 
Mariann László   2019. 12. 26.

Szép ,élvezetes tánc koreográfia.Gyönyőrű ének.Nagyon tetszett.

 
Xenomorf   2019. 12. 28.

A koreográfia szép, de a macskák... Nem tudom, mi járhatott a rendező és a jelmeztervező fejében. Kissé ijesztő lett az eredmény, én inkább maradok az eredeti Macskáknál.

1
 
Remélem, nagyon sok pénzt kaptak ezért a színészek, mert egy ilyen szégyenfoltot nem tűntet el egy hétköznapi cicamosdás. több»
 
Macskák kritika több»
 
Macskák kritika több»

A film összbevétele 41 746 610 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 52 570 704 forintot termelt. A hazai mozik összesen 37 784 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A legendás Andrew Lloyd Webber több új dalt is írt a történetbe a filmadaptáció kedvéért.

(hp)
 

A Macskák színpadi változata a negyedik leghosszabb ideig játszott musical volt a Broadway történetében, és a hatodik a Londoni West End-en.

(hp)
 

Ez az első olyan Macskák feldolgozás, melyben Vén Szórakaténusz karakterét egy színésznő, Judi Dench alakítja.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.