Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

Hamupipőke (2021)

Cinderella
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
2
Videók

Galéria (15)

Camila Cabello
Camila Cabello
Nicholas Galitzine
Billy Porter
Camila Cabello

Videók (2)

 
Dorottya390379   2021. 09. 11.

legújabb vélemény

0
Mikor a feminizmus félresiklik

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Véleményem szerint ez lehetett volna jó film, hisz minden adott volt hozzá: nagy nevek, szép jelmezek, ismert/kedvelt slágerek, amiket többnyire jó énektudással énekeltek, s mégis azt kell mondanom, hogy nem tetszett. Több problémám is volt vele. Az egyik, hogy nyavalygunk benne, hogy milyen sz*r a nőknek, erre az ikonikus női figurát, khkm, a tündér-keresztanyát lecseréljük egy ripacs férfi keresztapusra. Biztos valaki nagyon ötletesnek hitte papíron, de valljuk be, azért ez elég cinkes. Ella pedig nem egy szegény, eltiport hölgyemény, hanem egy akaratos csitri, aki inkább él vadházasságban egy palival, mint hogy hozzámenjen, és később királynőként elérje, hogy más szabályok legyenek. Inkább kezdtem a mostoháját sajnálni lassan, aki még az egyetlen értelmes karaktere lehetett volna ennek a zagyvaságnak, ami inkább paródiája volt az eredeti mesének, mint bohókás feldolgozása...

 
pav   2021. 09. 06.

1

Remélem, ez valami vicc volt, mert ha komoly, annak túl durva... De tényleg, ez mégis mi akart lenni? Vagy okés, a 11 évesek a célcsoport, viszont ezt valahogy jelezni kéne. Katasztrófa...

 
Vuk   2021. 09. 04.

0

Nem az a film, amit vársz, de épp ez benne a jó és meglepő. Persze, ne gondoljatok bele sokkal többet, de kellemes kikapcsolódás volt, és merem ajánlani.

 
Ksenicz   2021. 09. 05.

0

Mi ez a feminista átalakítás? Nem, ez nem az igazi Hamupipőke sztori, ez egy mai, undorító feldolgozás. Bánom, hogy végignéztem.

 

A filmhez a címszerepet alakító Camilla Cabello is írt saját dalt.

(hp)
 

A film főszerepét a több tucat zenei díjjal kitüntetett (köztük 2 Latin Grammy-díjjal, 5 American Music Awardsszal és Billboard Music Awarddal), a 2012-es amerikai X-Faktorban berobbant Camilla Cabello alakítja.

(hp)
 

Ez Kay Cannon második rendezése a 2018-as Szűzőrség után.

(hp)