2022.10.05 22:14 JRD Olvasottság: <100x
0

A hülye feminista kiáltvány...meg a hűb@szd+

Előre jelzem, hogy ebben a pillanatban a jóneveltségem szabin van. Nem fogom megválogatni a szavaimat... szóval, ha cukorlelkű vagy ne ezt a véleményt olvasd el!

Nos...

A hülye feminista kiáltvány...meg a hűb@szd+

Megdöbbentően rossz feldolgozás. Vagy komédia? Nem tudom eldönteni, de bárminek is szánták, mindenhogyan egy borzalom.

Még hagyján, hogy viszonylag jól elkornyikálnak egy-egy tucatslágert, de teljesen szembe köpték a történetet.

Bizonyára valaki egy nap arra kelt, hogy nos... "b@sszuk széjjel a Hamupipőke sztoriját is. Az Ariellel, a Csipkerózsikával, Hófehérkével már sikerült, miért legyen ez a történet is maradi. Minek képviseljen értéket, amikor manapság úgyis az értéktelen a divat! Nesze itt van a genderideológia, feminizmus, gyenge férfi koncepció, némi LMBTQ és minden divatos majomkodás és gyúrjuk már bele. Zabálni fogja a jónép! Zabálni!"


Végül is mi baj lehet, hiszen gyerekeknek szántjuk!

Mondhatnánk, hogy legalább a díszletek szépek, de még azok sem hozzák a hangulatot.

Idomtalan mostohaanya-aki képtelen igazán ellenszenvesnek lenni.

Fura kinézetű mostohanővérek, akikből totál idiótát csináltak.

Egy gyermeteg herceg, aki olyan sötét, hogy hozzá jár a sötétség továbbképzésre.

Szinte már visszataszító szomszéd udvarló.

És egy teljesen pipőkeidegen Hamupipőke, aki harcias, mint Xéna és olyan feminista, mint Emma Watson. Hamupipőke annyira nagy harcosa a női szabadságnak is, hogy esze ágában sincs férjhez menni (mert az ugye nem feminin, meg nem trendi), hanem inkább osztozik tányéron, ágyon.

Nesze neked erkölcsi oktatás!

Mindezt megkoronázva egy amorf, torz tündérkeresztanyuval, aki egyébként keresztapu... és úgy ripacskodja végig a jeleneteit mintha az Őrült nők ketrecében játszana.

Mi a f@szom is van?!

Nem gyakran írok le ilyet, de nem ajánlom a filmet. Persze lesznek olyanok, akik örömittasan tapsolnak majd ennek a szennynek... de úgy gondolom, hogy kevesen.

Ha Hamupipőke sztorira vágysz, inkább válogass a többi feldolgozás közül. Azért akadnak minőségi feldolgozások is, legyen szó animációról vagy filmről.

42 Hamupipőke  (2021)

családi | fantasy | musical | romantikus | vígjáték

Hamupipőke klasszikus történetének modern musical változata egy szegény, de ambiciózus árváról, akire rátalál álmai hercege. A mindenki által jól ismert történetet soha... több»

0