Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
19
Vélemények
12
Képek
3
Videók
Hugh Grant
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
 
VvV   2019. 10. 30.

legújabb vélemény

A magyar címe nem tetszik a filmnek, de maga a történetét igen. Szép romantikus film, bár nincs túlbonyolítva az tény.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Julia Robertset valamiért annyira nem preferálom, de ez a szerep tetszett tőle, mint ahogy az egész film.


 
Puncs   2019. 04. 06.

Nem szeretem a romantikus vígjátékokat, de ez film szórakoztató. Julia Roberts és Hugh Grant hozzák benne a formájukat, a megközelíthetetlen dívát és az esetlen, ámde kedves és szerethető balféket. A legnagyobb benne mégis a Spike-ot megformáló Rhys Ifans, sokat lehet rajta röhögni. Az egész film hangulata telitalálat. Nekem az kedvenc jelenetem, amikor az ain't no sunshine című szám alatt változnak az évszakok, nagyon eredeti. Szerintem ez egy szuper jó kis könnyed, romantikus vígjáték, amit többször meg lehet nézni.

 
indingo   2017. 04. 11.

Nem rossz film, érdekes a története, de Julia Roberts szerintem túl jó nő Hugh Grant-hez képest. Többször kell megnézni, hogy mindenre felfigyeljen az ember.

 
diumiu   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, a két szereplő ugyan nekem elsőre kicsit fura volt, de azt gondom jól illettek egymáshoz. A történet és a karakterek is tetszettek. Többszöri kikapcsolódásnak is tökéletes.

A film összbevétele 363 889 678 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatókönyvíró Richard Curtis szerint Anna Scott karaktere Grace Kelly és Audrey Hepburn keveréke.

(Puncs)
 

A film készítői csak és kizárólag Julia Robertset akarták a főszerepre, de meg voltak róla győződve, hogy nem fogja elvállalni.

(Puncs)
 

A valódi The Travel Bookshop megszenvedte a film sikerét. A filmnek köszönhetően annyira felmentek a bérleti díjak a környéken, hogy azt az üzlet már nem tudta fizetni, így 2011-ben be kellett zárni.

(Puncs)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.