Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Julia Robertset valamiért annyira nem preferálom, de ez a szerep tetszett tőle, mint ahogy az egész film.

 
indingo   2017. 04. 11.

Nem rossz film, érdekes a története, de Julia Roberts szerintem túl jó nő Hugh Grant-hez képest. Többször kell megnézni, hogy mindenre felfigyeljen az ember.


 
diumiu   2018. 01. 31.

Nagyon szeretem ezt a filmet, a két szereplő ugyan nekem elsőre kicsit fura volt, de azt gondom jól illettek egymáshoz. A történet és a karakterek is tetszettek. Többszöri kikapcsolódásnak is tökéletes.

 
GaraiV   2016. 08. 26.

Alap romantikus film. A sztori semmi extra, tulajdonképpen nem beszélhetünk egy különösen profi és jó filmről, de egyszeri nézésre szórakoztató és a romantikus filmek kedvelőinek tetszeni fog.

 
Macika   2016. 08. 19.

Nekem ez a film már túl sablonos és csöpögős, nagyon sok ilyet láttunk már, újdonságot nem ad. A szereplők alakítása és maga a sztori is nagyon egysíkú, sablonos.

Hugh Grant
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
Julia Roberts
 

1999-ben a 7. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.