Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75%

Sorsjegyesek (1994)

It Could Happen to You
Filmadatlap
 
15
Szereplők
1
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Sorsjegyesek

 
Berto49   2018. 02. 03.

legújabb vélemény

Néha meg kell nézni egy ilyen kissé csöpögős romcomot, hogy helyreálljon az ember lelki egyensúlya, bízva abban, hogy az életben jó dolgok is előfordulhatnak. Erre a célra pont megfelelt ez az 1994-ben készített lélekvidító mozi. Akkoriban még N. Cag... több»

A film összbevétele 37 800 323 dollár volt (imdb.com).

 

A film Phyllis Penzo és Robert Cunningham rendőr igaz történetén alapul. Penzo 24 éven keresztül dolgozott pincérként Sal's Pizzériánál Yonkersben, New York államban. Cunningham rendszeres vendége volt az étteremnek, ahol nagyon szerették. 1984 márciusában történt, hogy megkérte Penzot, hogy segítsen neki kitölteni a heti lottószelvényét, ezért Penzo mondott 3 számot, majd másik hármat a rendőr. Cunningham viccesen megjegyezte, hogy ha nyer a lottón, akkor borravaló gyanánt nekiadja a nyeremény felét. Másnap Penzo legnagyobb meglepetésére, Cunningham és felesége megjelentek a nyertes lottószelvénnyel. Cunningham 6 millió dollárt nyert, aminek a felét Penzonak adta. A filmmel ellentétben azonban, Penzo és Cunningham is boldog házasságban éltek házastársaikkal.

(rbernadett)
 

Madonna és Marisa Tomei visszautasították Yvonne Biasi szerepét.

(rbernadett)
 

Muriel a filmben mellnagyobbításon esik át. Nos, vajójában azok Rosie Perez igazi mellei, amiket a film első felében el kellett rejtenie.

(rbernadett)