Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
70
Filmadatlap
 
4
Szereplők
1
Vélemények
9
Képek
1
Videók

 
Kirana80   2019. 03. 13.
A nagy kérdés

A két film nagyon jól felépített, mind mondanivalóban, mind a maga lassú folyásával, látszólag megingathatatlan részleteivel. Mindkét verzió érvényes lehet. Ha igaz, sajnáljuk, ha nem, nagy színészeket láthattunk, vagy pedig az áldozat szerepében tetszelgő embereket, akik anyagi vagy más személyes okok miatt akarták magukat megmutatni, elmondani a történetüket, hiszen a zaklatásos ügyek, a MeToo sok csontvázat kirángatott már a szekrényből. Egy kérdéses számomra a leginkább és nagyon: a szülői felelőtlenség. Tegyük fel, semmi sem történt. Vajon akkor is egészséges-e az, ha hagyom egy másik felnőtt férfival, aki nem is családtag aludni a kisfiam? Soha! Személy szerint valami miatt, vagy nem miatt, én nem fogom undorral hallgatni a zenéjét; szeretem és kész, számomra örökzöld. Elismerem az életművét és azt; hogy sokat tett a gyerekekért. A vádakat nagyon nehéz eldönteni, mert lehet, hogy valóban felnőtt korukban döbbentek rá az elfojtott emlékeikre vagy arra, hogy a szeretethez igen nagy perverzió és bántalmazás társult, szinte észrevétlenül. Nehéz dokumentumfilm mindkettő, sok az ellentmondás. Most is csak az a konklúzió bennem: ott voltunk? Michael Jackson nem változott a szemben, sem az életműve. Nem fogok másként gondolni sem Jackora, sem a zenéjére.

 
A Neverland elhagyása miatt sok helyen már Michael Jackson slágereit sem játsszák, de nem az énekesről mond ítéletet a molesztálási ügyeit feltáró dokumentumfilm.
több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.