Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
30
Filmadatlap
 
24
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
HETEDIK   2019. 04. 16.

legújabb vélemény

Csatlakozom az itt szólókhoz. Aki elhiszi azt, hogy egy 7 éves gyereket naponta megront egy felnőtt análisan és orálisan és ezek után csak szeretetet érez iránta, hát az az ember egész egyszerűen hülye. Nem volt elég, hogy a pop királyát már életében tönkretették ezzel az egész pedofil baromsággal, holott számtalanszor bíróságon lett bizonyítva, ezek a pofátlan családok pénzt akartak kicsikarni Jacksontól, nem volt elég hogy mindenféle undorító hülyeséget terjesztett róla a média, mint pl. hogy fehérré akart válni, miközben bőrbetegségben szenvedett, meg hogy oxigén sátorban aludt meg sorolhatnám napestig. Nem, még halála után is folytatódik a lejáratás, mert ez ugye még mindig könnyű pénz. Ráadásul egy olyan ember ellen, aki már 10 éve halott és megvédeni sem tudja magát. Jól bemutatja ez az egész, milyen világban is élünk valójában. Remélem ennek a mocsoknak a készítői és mindenki aki részt vett ebben a gyalázatban az ezzel a szennyel szerzett pénzt gyógyszerekre fogja elkölteni!

 
Michael Nézhetetlen  2019. 04. 03.

Botrányos!

Botrányos! Ennek a "filmnek" ki sem szabadott volna kerülnie a vászonra. Eltiporni, és porig alázni Michael Jacksont, így, a 10. évfordulója közeledtével a legaljasabb dolog! 13 évnyi FBI nyomozás után felmentették és ártatlannak nyilvánítottak. Akkor jön 2 "ember", akik 20 év távlatából hirtelen rájön, hogy hoppá, de, mégis molesztált minket MJ. Nevetséges, vérlázító! És nem mellesleg egyszerűen feülírják a bírósági végzést, az FBI nyomozást... Mindent! Időbeli meg nem egyezések sorozata van a filmben. Semmi másról nem szól, csak a pénzről. Tudom ajánlani a kétkedőknek a Michael Jackson Ártatlan oldalt a facebookon. Ez nem rajongói oldal. Michaelért készült, és nem az ártatlanságát akarjuk bizonygatni, hisz az egyertelmű. Az igazságért küzdünk. Égetni való a film!!!


 
zetenyvagyok Nézhetetlen  2019. 04. 03.

Borzalom

Szánalmas próbálkozása két bizonyítottan hazug, szánalmas egyénnek, akik visszaéltek egy rendkívül melegszívű, segítőkész, naivan gondolkodó ember bizalmával. Két pénzéhes családról szól, akik megszállottan keresték az alkalmat arra, hogy a világsztár közelében lehessenek. Többszörösen megcáfolt, bizonyítékokkal, hivatalos okiratokkal, szemtanúkkal alátámasztott hazugságokat tartalmaz. Borzalom, hogy ez egyáltalán film kategóriába került, dokumentumfilmnek minősített, erősen egyoldalú gyerekpornófilm. Szégyen a rendező hozzáállása, szégyen a társadalom és a sajtó elfogult hozzáállása. Szégyen, a középkori mentalitás!!! Szégyen egy halott ember meggyalázása! Valós, jó tetteinek, kimagasló teljesítményének elhallgatása. Szégyen, hogy biztosítják a tömeges manipulációt 4 órán keresztül. Az igazság kiderül. Lépésről lépésre. Kérdezem: lesz bocsánatkérés is??? Azt tervezik??? Meg lehet ezt bocsájtani valaha?

 
kovaccemilia Nézhetetlen  2019. 04. 03.

Rohadt kamu, halottgyalázás

Ez a film teljesen valóságtalan. Nincs benne semmi igaz, csak az, hogy ez a két pénzéhes barom össze-vissza kamuzik, ezzel egy ember hírnevét gyalázza, aki már nincs köztünk. Ja és ne mondja, hogy bármi kárt is tett egy gyerekkel, amikor több millió $-t adományozott beteg gyerekeknek. Próbáltam finoman fogalmazni, de nehéz volt.

 
Kirana80   2019. 03. 13.

A nagy kérdés

A két film nagyon jól felépített, mind mondanivalóban, mind a maga lassú folyásával, látszólag megingathatatlan részleteivel. Mindkét verzió érvényes lehet. Ha igaz, sajnáljuk, ha nem, nagy színészeket láthattunk, vagy pedig az áldozat szerepében tetszelgő embereket, akik anyagi vagy más személyes okok miatt akarták magukat megmutatni, elmondani a történetüket, hiszen a zaklatásos ügyek, a MeToo sok csontvázat kirángatott már a szekrényből. Egy kérdéses számomra a leginkább és nagyon: a szülői felelőtlenség. Tegyük fel, semmi sem történt. Vajon akkor is egészséges-e az, ha hagyom egy másik felnőtt férfival, aki nem is családtag aludni a kisfiam? Soha! Személy szerint valami miatt, vagy nem miatt, én nem fogom undorral hallgatni a zenéjét; szeretem és kész, számomra örökzöld. Elismerem az életművét és azt; hogy sokat tett a gyerekekért. A vádakat nagyon nehéz eldönteni, mert lehet, hogy valóban felnőtt korukban döbbentek rá az elfojtott emlékeikre vagy arra, hogy a szeretethez igen nagy perverzió és bántalmazás társult, szinte észrevétlenül. Nehéz dokumentumfilm mindkettő, sok az ellentmondás. Most is csak az a konklúzió bennem: ott voltunk? Michael Jackson nem változott a szemben, sem az életműve. Nem fogok másként gondolni sem Jackora, sem a zenéjére.

3
 
BGK Nézhetetlen  2019. 04. 03.

Full kamu

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.

 
Babyzso   2019. 04. 03.

Tragédia

Elképesztő, hogy egy halott emberrel ezt meg lehet tenni ebben a moslék világban! Akit minden vádpont alól felmentettek, ártatlannak nyilvánítottak ÉLŐ korában. Ennél van lejjebb?! Holnapután a temetőbe megyünk kiásni a holtakat és számon kérjük rajtuk, mit tettek vagy éppen NEM tettek 30 évvel ezelőtt?! Rohadna meg ez a világ már! Csupa gonoszság mindenhol, miért kell a jobb emberekkel ezt tenni?! Remélem, ez a 2-3 féreg könyörögni fog a halálért.

 
A Neverland elhagyása miatt sok helyen már Michael Jackson slágereit sem játsszák, de nem az énekesről mond ítéletet a molesztálási ügyeit feltáró dokumentumfilm.
több»
 
Óriási horderő, hogy Reed munkája nem elégszik meg az egyrétegű megoldásokkal. Gyakorta indulunk el a legszemélyesebb érzelmektől olyan átélhető és azonosulható problémákig, amik kiszakadnak a személyes térből, és emberiség szinten, univerzális kérdésként is tárgyalhatók. több»
 
Minket, nézőket is önvizsgálatra késztet: mihez kezdjünk azzal, ha a kedvenc számainkat épp egy szörnyeteg jegyzi? több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.