Neverland elhagyása

Neverland elhagyása

Leaving Neverland
HE7EDIK

Karrierjének csúcsán a pop királya, Michael Jackson kapcsolatot kezdett egy hét és egy tíz éves fiúval, akik most a harmincas éveikben járnak, és végre őszintén tudnak beszélni a sztárhoz fűződő, ellentmondásos viszonyukról.… Több

Rendező: Dan Reed
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier: 2019.01.25.

2019.04.16 HE7EDIK

Csatlakozom az itt szólókhoz. Aki elhiszi azt, hogy egy 7 éves gyereket naponta megront egy felnőtt análisan és orálisan és ezek után csak szeretetet érez iránta, hát az az ember egész egyszerűen hülye. Nem volt elég, hogy a pop királyát már életében... Több

2019.04.03 BGK Nézhetetlen

Full kamu

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.

2019.04.03 Gicus Borsos Nézhetetlen

Trash

Kéd db anyagi problémákkal küszködő, hazug, csaló véglény agymenése egy az anyját is pénzért eladó, hiteltelen, rendezőnek csúfolt, eddig neve sem volt senkivel.

2019.04.03 Michael Nézhetetlen

Botrányos!

Botrányos! Ennek a "filmnek" ki sem szabadott volna kerülnie a vászonra. Eltiporni, és porig alázni Michael Jacksont, így, a 10. évfordulója közeledtével a legaljasabb dolog! 13 évnyi FBI nyomozás után felmentették és ártatlannak nyilvánítottak. Akkor jön 2 "ember", akik 20 év távlatából hirtelen rájön, hogy hoppá, de, mégis molesztált minket MJ. Nevetséges, vérlázító! És nem mellesleg egyszerűen feülírják a bírósági végzést, az FBI nyomozást... Mindent! Időbeli meg nem egyezések sorozata van a filmben. Semmi másról nem szól, csak a pénzről. Tudom ajánlani a kétkedőknek a Michael Jackson Ártatlan oldalt a facebookon. Ez nem rajongói oldal. Michaelért készült, és nem az ártatlanságát akarjuk bizonygatni, hisz az egyertelmű. Az igazságért küzdünk. Égetni való a film!!!

A Michael Jackson ellen felhozott gyermekmolesztálási vádakat egy alkalommal sem bizonyították jogerősen. Szerző: Fekete Gandalf

(2019. 05. 31.)
Elveszett fiúk
Minket, nézőket is önvizsgálatra késztet: mihez kezdjünk azzal, ha a kedvenc számainkat épp egy szörnyeteg jegyzi? Több