Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
28%

Neverland elhagyása (2019)

Leaving Neverland
Filmadatlap
 
24
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Videók (1)

 
HE7EDIK   2019. 04. 16.

legújabb vélemény

1

Csatlakozom az itt szólókhoz. Aki elhiszi azt, hogy egy 7 éves gyereket naponta megront egy felnőtt análisan és orálisan és ezek után csak szeretetet érez iránta, hát az az ember egész egyszerűen hülye. Nem volt elég, hogy a pop királyát már életében... több»

 
BGK Nézhetetlen  2019. 04. 03.

3
Full kamu

Ezerszer megcáfolt hazugságok, önellentmondások tömkelege két hazug csávó szájából, aki csak a pénzre hajt. Manipulatív és dögunalmas film. Gagyi.

 
Gicus Borsos Nézhetetlen  2019. 04. 03.

2
Trash

Kéd db anyagi problémákkal küszködő, hazug, csaló véglény agymenése egy az anyját is pénzért eladó, hiteltelen, rendezőnek csúfolt, eddig neve sem volt senkivel.

 
Michael Nézhetetlen  2019. 04. 03.

2
Botrányos!

Botrányos! Ennek a "filmnek" ki sem szabadott volna kerülnie a vászonra. Eltiporni, és porig alázni Michael Jacksont, így, a 10. évfordulója közeledtével a legaljasabb dolog! 13 évnyi FBI nyomozás után felmentették és ártatlannak nyilvánítottak. Akkor jön 2 "ember", akik 20 év távlatából hirtelen rájön, hogy hoppá, de, mégis molesztált minket MJ. Nevetséges, vérlázító! És nem mellesleg egyszerűen feülírják a bírósági végzést, az FBI nyomozást... Mindent! Időbeli meg nem egyezések sorozata van a filmben. Semmi másról nem szól, csak a pénzről. Tudom ajánlani a kétkedőknek a Michael Jackson Ártatlan oldalt a facebookon. Ez nem rajongói oldal. Michaelért készült, és nem az ártatlanságát akarjuk bizonygatni, hisz az egyertelmű. Az igazságért küzdünk. Égetni való a film!!!

 
zetenyvagyok Nézhetetlen  2019. 04. 03.

1
Borzalom

Szánalmas próbálkozása két bizonyítottan hazug, szánalmas egyénnek, akik visszaéltek egy rendkívül melegszívű, segítőkész, naivan gondolkodó ember bizalmával. Két pénzéhes családról szól, akik megszállottan keresték az alkalmat arra, hogy a világsztár közelében lehessenek. Többszörösen megcáfolt, bizonyítékokkal, hivatalos okiratokkal, szemtanúkkal alátámasztott hazugságokat tartalmaz. Borzalom, hogy ez egyáltalán film kategóriába került, dokumentumfilmnek minősített, erősen egyoldalú gyerekpornófilm. Szégyen a rendező hozzáállása, szégyen a társadalom és a sajtó elfogult hozzáállása. Szégyen, a középkori mentalitás!!! Szégyen egy halott ember meggyalázása! Valós, jó tetteinek, kimagasló teljesítményének elhallgatása. Szégyen, hogy biztosítják a tömeges manipulációt 4 órán keresztül. Az igazság kiderül. Lépésről lépésre. Kérdezem: lesz bocsánatkérés is??? Azt tervezik??? Meg lehet ezt bocsájtani valaha?

 
kovaccemilia Nézhetetlen  2019. 04. 03.

1
Rohadt kamu, halottgyalázás

Ez a film teljesen valóságtalan. Nincs benne semmi igaz, csak az, hogy ez a két pénzéhes barom össze-vissza kamuzik, ezzel egy ember hírnevét gyalázza, aki már nincs köztünk. Ja és ne mondja, hogy bármi kárt is tett egy gyerekkel, amikor több millió $-t adományozott beteg gyerekeknek. Próbáltam finoman fogalmazni, de nehéz volt.

 
Babyzso   2019. 04. 03.

1
Tragédia

Elképesztő, hogy egy halott emberrel ezt meg lehet tenni ebben a moslék világban! Akit minden vádpont alól felmentettek, ártatlannak nyilvánítottak ÉLŐ korában. Ennél van lejjebb?! Holnapután a temetőbe megyünk kiásni a holtakat és számon kérjük rajtuk, mit tettek vagy éppen NEM tettek 30 évvel ezelőtt?! Rohadna meg ez a világ már! Csupa gonoszság mindenhol, miért kell a jobb emberekkel ezt tenni?! Remélem, ez a 2-3 féreg könyörögni fog a halálért.

 

A Michael Jackson ellen felhozott gyermekmolesztálási vádakat egy alkalommal sem bizonyították jogerősen.

(Norbert93)
 
Minket, nézőket is önvizsgálatra késztet: mihez kezdjünk azzal, ha a kedvenc számainkat épp egy szörnyeteg jegyzi? több»
 
A Neverland elhagyása miatt sok helyen már Michael Jackson slágereit sem játsszák, de nem az énekesről mond ítéletet a molesztálási ügyeit feltáró dokumentumfilm.
több»
 
A manipulátor Jackson nem csak tömeghisztéria keltéséhez értett, hanem nagyon is értette a nők és gyermekek lelkét. több»