Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
30
Szereplők
13
Vélemények
13
Képek
Videók
A komornyik
 
Deku   2017. 10. 25.

Hát ez azért koránt sem a legjobb film amit láttam. De nem ez a legrosszabb így nem okozott gondot végig nézni és még kicsit élvezni is. Szerintem kedvelhető azok számára, akiknek erre áll rá az agyuk egyből.

 
HercegPeter   2019. 05. 22.

Azokat az életrajzi filmeket szeretem leginkább, ahol nem csak egy-két évet mutatnak be a főszereplő életéből, hanem az egészet. Ez szerencsére ilyen. Tökéletesen mutatja be több évtized legfontosabb eseményeit első kézből, mégis a háttérből. A színészgárdára senkinek sem lehet panasza. Jó pár éve folyik ez az áradat, amely az afroamerikaiak történetét mutatja be. Közülük eddig ez az egyik legjobb. Több nagy igazság is hallható a filmben, de a legnagyobb az, hogy az USA mindenki felett pálcát tör, míg otthon még rosszabb dolgokat művelnek/műveltek. Forest Whitaker egyik legjobb alakítása. Kicsit olyan, mintha a Forrest Gump-ot egy másik szemszögből látnánk.


 
Zsofi821   2015. 04. 26.

Nem véletlenül nevezik a filmet a fekete Forest Gumpnak, hiszen elképesztő és magával ragadó a történet, egy emberfeletti és elképesztő életútról. Nagyon megindító.

 
hsanya182   2017. 01. 10.

Engem sem kötött le, de ettől függetlenül szép dráma egy néger kisfiú sorsát mutatja be, ezzel együtt a néger sors felemelkedését, Obama megválasztásáig. Aki szereti a történelmi drámákat, nézze meg nyugodtan.

 
Zsceeeka   2016. 04. 16.

Nagyon tetszett a film , ahogyan bemutatta az idő múlását (elnökről elnökre haladva), illetve az alakítások is rendben voltak, az, hogy igaz sztori, pedig még érdekesebbé tette, mintha fiktív történet lett volna.

A film összbevétele 176 598 908 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 176,6 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

Jackie Kennedy szerepét először Mila Kunis-ra osztották ki.

(mamiéstöti2)
 

Lyndon B. Johnson-t eredetileg Liam Neeson játszotta volna.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.