Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79

Észvesztő (1999)

Girl, Interrupted
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Észvesztő
 
Deku   2017. 10. 23.

legújabb vélemény

Nálam sokszor apróságok miatt bukik el egy film, itt például nem mondhatnám, hogy a színészi csapat a megfelelő volt. A filmmel első ránézésre semmi bajom nem is lehetne, hisz adott volt egy egész pofás kis történet azonban szerintem túl lett pörgetve az egész és ez nem tett jót neki.

 
hsanya182   2017. 05. 27.

Engem nem hozott lázba, untam a csajok fecsegéseit. Nem hiszem, hogy erőt veszek magamon, hogy mégegyszer megnézzem.


 
Loborg   2016. 04. 22.

Egy filmes listán figyeltem fel rá, vagyis inkább arra, hogy milyen sok ilyen listában szerepel, és pozitív felhanggal. A színésznők valóban nagyon jól játszanak, mind Jolie, mind Ryder és Brittany Murphy is. Nagyon meggyőző erejű film, hatást gyakorol az emberre.

 
hejnekem   2016. 07. 12.

Izgalmas, érdekes film, nagyon jó színészi alakításokkal. A történet nagyon lebilincselő, izgalmas. Érdekes volt megtapasztalni, milyen egy ilyen intézmény működése belülről.

 
Galway   2016. 02. 09.

Brittany Murphy karaktere megrázott. A többi lány valahogy nem fogott meg. Angelina Jolie alakítása kiváló, nem is tudom hogy lehet valaki ennyire vad.

 
Winona Rider, Angelina Jolie és a masszív '90-es évek. 7,5/10 több»
 
Igényes, jól megkomponált, realisztikus, de mégis művészi módon bemutatott darab, műfajában kiemelkedő, így mindenképpen ajánlatos a megtekintése. több»

A film összbevétele 48 350 205 dollár volt (imdb.com).

 

Sok olyan szerep van, amiben Winona Ryder karaktere naplót ír, többek közt ez az egyik.

(phanzetomox)
 

A film Susanna Kaysen azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Angelina Jolie elmondása akkora a fejetlenség a házukban, hogy fogalma sincs arról, hol van az Oscar-díja, melyet a legjobb női mellékszereplő kategóriában kapott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.