Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72
Filmadatlap
 
29
Szereplők
14
Vélemények
7
Képek
Videók
Parker
 
Artemisia   2017. 12. 25.

Nem mutat semmi újat vagy izgalmasat a film.A történet érdektelen és sablonos, semmivel nem keltette fel az érdeklődésemet. Az akciójelenetek gyengék,rosszul koreografáltak és hatásvadászok,mintha csak azt próbálnák demonstrálni, hogy Parker milyen kemény is, de kidolgozni elfelejtették ők, így unalmas,kiszámítható bunyók során literszám folyik a vér, és hiteltelenül súlyos sérüléseket szerez.A karakterek teljesen súlytalanok, Parker üres és ellenszenves, Jennifer Lopezé pedig gyalázatosan klisés,illetve semmi értelmes funkciója nincs, valószínűleg csak azért került bele, hogy Lopez feljavítsa a film átlagát és reklámnak is jó volt, én is csak a Statam és Lopez párosa miatt néztem meg, de puszta időpazarlás volt.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Egy ilyen színészpárostól többet vártam volna. Szeretem Staham stílusát és Lopez sem szerepel akármiben, de ez most nekem nem ült annyira. Azért egyszer meg lehet nézni.


 
Deku   2017. 10. 14.

Nagyon szeretem Statham filmjeit de ez nem a legjobbak közé való most. Sajnos nem volt olyan izgalmas mint gondoltam, egyszerűen nem az én ízlésemnek tervezték. Nagyon gyenge volt de ez szimplán nem kedvelhető. Így ez most sajna ritka gyenge.

 
Rayman102   2016. 02. 17.

Egy közepes akciófilmnek felel meg. Jason Statham hozza a szokásos alakítását, bár nem tartozik a legjobb filmjei köze. Nem nagyon lehet kiemelni az akciót.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

Jason Statham főszerepben…, ez már alapjában véve elég sokat elárul a film jellegéről és sztorijáról, amiből hiányzott az a plusz, ami naggyá tenné. A rendező próbált eltérni a szokásos filmes elemektől, ami becsülendő, de kevés, mert ugye az öreg Yoda is megmondta, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

A film összbevétele 46 216 641 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Leslie megkérdezi Parkert Palm Beachen, hogy házas-e, ő azt feleli, a felesége meghalt. Ezt betudhatnánk fedősztorinak is, de lehet, hogy egy utalás az első Parker regényre, ahol Parker felesége öngyilkos lesz, miután a férfi „visszatér a halálból”, ugyanis a felesége és annak szeretője próbálta meg megölni őt.

(SódóGA)
 

Amikor Parker a barátnőjét hívja, valójában egy létező számot tárcsáz. A Google-ból kikeresve egy Parker nevű louisianai filmeshez jutunk, aki nem is dolgozott ezen a filmen.

(SódóGA)
 

Ez az első olyan filmfeldolgozás a Parker-történetekből, ahol címadó lett a főhős neve. A korábbi filmek, ahol a főszereplő más néven szerepelt: A játéknak vége (1967) (Walker), Kétes döntés (1968) (McClain), A társaság (1973) (Macklin), Slayground (1983) (Stone) és Visszavágó (1999) (Porter).

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.