Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Parker (2013)

Parker
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Parker

Galéria (7)

Videók (1)

 
Di Canio   2020. 07. 09.

legújabb vélemény

0

Nagy film, végig pörög, tele jó kis akciókkal, az egyik legjobb ebben a kategóriában.

 
Artemisia   2017. 12. 25.

3

Nem mutat semmi újat vagy izgalmasat a film.A történet érdektelen és sablonos, semmivel nem keltette fel az érdeklődésemet. Az akciójelenetek gyengék,rosszul koreografáltak és hatásvadászok,mintha csak azt próbálnák demonstrálni, hogy Parker milyen k... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

0

Egy ilyen színészpárostól többet vártam volna. Szeretem Staham stílusát és Lopez sem szerepel akármiben, de ez most nekem nem ült annyira. Azért egyszer meg lehet nézni.

 
Deku   2017. 10. 14.

0

Nagyon szeretem Statham filmjeit de ez nem a legjobbak közé való most. Sajnos nem volt olyan izgalmas mint gondoltam, egyszerűen nem az én ízlésemnek tervezték. Nagyon gyenge volt de ez szimplán nem kedvelhető. Így ez most sajna ritka gyenge.

 
Rayman102   2016. 02. 17.

0

Egy közepes akciófilmnek felel meg. Jason Statham hozza a szokásos alakítását, bár nem tartozik a legjobb filmjei köze. Nem nagyon lehet kiemelni az akciót.

 
Helgus   2015. 03. 30.

0

Nem vártam sokat, de igazából azt sem kaptam meg. Összecsapott, elkapkodott hatást kelt az egész. Attól a pillanattól kezdve, hogy a platinacímeres ripacs Lopez (aki kb. annyira jó nő, mint Statham...) felbukkant benne, már nem is tudtam komolyan venni a filmet. Nehéz eldönteni, hogy az "alakításai" vagy a "zenéje" rettenetesebb.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 19.

0

Jason Statham főszerepben…, ez már alapjában véve elég sokat elárul a film jellegéről és sztorijáról, amiből hiányzott az a plusz, ami naggyá tenné. A rendező próbált eltérni a szokásos filmes elemektől, ami becsülendő, de kevés, mert ugye az öreg Yoda is megmondta, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

A film összbevétele 46 216 641 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Leslie megkérdezi Parkert Palm Beachen, hogy házas-e, ő azt feleli, a felesége meghalt. Ezt betudhatnánk fedősztorinak is, de lehet, hogy egy utalás az első Parker regényre, ahol Parker felesége öngyilkos lesz, miután a férfi „visszatér a halálból”, ugyanis a felesége és annak szeretője próbálta meg megölni őt.

(SódóGA)
 

Amikor Parker a barátnőjét hívja, valójában egy létező számot tárcsáz. A Google-ból kikeresve egy Parker nevű louisianai filmeshez jutunk, aki nem is dolgozott ezen a filmen.

(SódóGA)
 

Ez az első olyan filmfeldolgozás a Parker-történetekből, ahol címadó lett a főhős neve. A korábbi filmek, ahol a főszereplő más néven szerepelt: A játéknak vége (1967) (Walker), Kétes döntés (1968) (McClain), A társaság (1973) (Macklin), Slayground (1983) (Stone) és Visszavágó (1999) (Porter).

(SódóGA)
 

Ez az első Parker-adaptáció a regényíró, Donald E. Westlake 2008-as halála óta. Westlake írói álneve Richard Stark, az összes Parker-sztorit ezen a néven publikálta.

(SódóGA)