61% 168 szavazat
Bölcsek kövére 2 - A Klump család

Bölcsek kövére 2 - A Klump család

Nutty Professor II: The Klumps
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
24
Szereplők (24)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A bölcsen kövér, vagy inkább kövéren is bölcs Sherman Klump professzor beleszeret kolléganőjébe, a DNS-szakértőként magának nagy hírnevet szerzett gyönyörű Denise Gaines-be, mellesleg pedig - talán a szerelem hevében - felfedez egy olyan szert, amely megállítja és visszafordítja az öregedési folyamatot. Sajnos felbukkan a színen Sherman soványabb, de annál kellemetlenebb alteregója, Buddy Love, aki egy kissé felkavarja a kedélyeket, de szerencsére időben bekapcsolódik az eseményekbe a többi Klump is, így van remény arra, hogy helyre rázódnak a dolgok.The Eddie Murphy Show. Valamikor a '80-as évek derekán ez a fogalom egyet jelentett az akkor legnépszerűbb fekete komédiás önálló paródiaestjével. Stand-up comedy, vagyis egyszemélyes, történetmesélős nevettetés.

Rendező: Peter Segal
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2000.11.16.
 
2019.07.28 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Ritka rossz volt. Már az első rész sem volt tökéletes, de az legalább kikapcsolta az embert és vicces volt. Kár volt folytatni. Unalmas és bűnrossz poénok. Kiszámítható volt az egész sajnos.

0
 
2019.07.12 Norbert93

Kövezzenek meg, de én ezen a filmen rengeteget nevettem, többször megnéztem és számtalanszor idéztem. Néha gusztustalan és túlzásba vitt abszurd humora minden alkalommal szórakoztatott és mindig elvonta figyelmem a cseleményről vagy a film gyengeségeiről.

0
 
2016.02.03 Csiricsáré

Kérdezem magamtól: Ha utáltad az első részt, akkor miért nézted meg a másodikat. Válasz: Esélyt akartam adni a témának. Következtetés: Csak szánalmas időpazarlás volt.

0

A film összbevétele 166 339 890 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A gyártási költségek 84M $-t tettek ki és ennek majdnem a dupláját (166M $) kereste meg világszinten.Szerző: dulkap

#2
 

A zajos szomszédot alakító Kathleen Freeman szerepelt az eredeti The Nutty Professor (1963) című filmben, mint Millie Lemmon.Szerző: dulkap

#3