71% 89 szavazat
Agyban nagy

Agyban nagy

The Man with Two Brains
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
17
Szereplők (17)
13
Képek (13)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Steve Martin

FILMINFÓ

Dr. Michael Hfuhruhurr híres agysebész, aki egy új eljárás kidolgozásával forradalmasítja a koponyasebészetet. Módszere segítségével megmenti annak a fiatal nőnek az életét, akit korábban elütött a Mercedesével. A hölgyről azonban hamarosan kiderül, nem érdekli semmi más, csak a pénz, különösen ennek a szerelmes férfiaktól és férjektől elszedhető fajtája. Még a kertészt is elcsábítja, de a derék doktorral nem hajlandó lefeküdni. Hfuhruhurr pedig bánatában beleszeret egy másik fiatal nő agyába, melyet egy különc bécsi kollégájától kapott egy befőttesüvegben. A kérdés már csak az: hogyan lehetne egyesíteni a szeretett agyat a vonzó testtel?

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1983.06.03.
 
2020.01.21 Owotonor

legújabb vélemény

Furcsa észjárású - cselekvésű, néhol poénból gyilkos szemszögű pozíciót felvevő film. Fókuszban a kivett aggyal teliség, különböző színes árnyalataiban. Spirituális elbeszélésekkel, abszurdan titulált jelenet sorokkal, melyek meghökkentőek neki vagy ... Több

0
 
2017.01.19 valery

Vicces, humoros és aranyos film. Sablonok vannak benne, de még pont annyi, amennyi belefér. Romantikus, de inkább vicces és frappáns, jók a jelenetek és a párbeszédek. Ötletes, fantáziadús és nagyon ütős a befejezése, jók a karakterek.

0
 
2016.10.23 tomvétsz

Szerintem zseniális, halhatatlan poénokkal. Őrülten vicces scifi-komédia.

0
 
2016.07.16 ZsoltSon

Klasszikus Steve Martin, némi scifi elemekkel megbolondítva. Semmi hatalmas bruhaha-jelenet nincs benne, de azért kellemesen nevettető, és van benne pár eredeti motívum.

0
 
2019.11.27 romcul

Görcsösek az alakítások, és néhány vicc kifejezetten butuska és ciki volt. Lehet rajta nevetni is, de sok esetben inkább lefárasztott. Nagyon vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. S. Martin mondjuk utánozhatatlan, ami a gagyi, idétlen arckifejezéseket illeti.

0

A film összbevétele 10 100 000 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Ez az egyike annak a négy filmnek, ahol Steve Martin együtt dolgozott a rendező Carl Reiner-rel. A másik három A pacák (1979), Mindenem a tied (1984)és a Halott férfi nem hord zakót(1982). Szerző: dulkap

#2
 

A női agy hangja, akibe Dr. Michael Hfuhruhurr beleszeret, Sissy Spaceké.Szerző: rbernadett

#3