Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63

Dilidoki (1963)

The Nutty Professor
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Dilidoki
 
Alphik   2015. 08. 14.

Én végig unatkoztam a filmet, nem is igazán értem, hogy miért készülnek ilyen filmek egyáltalán, teljesen felesleges és középszerű. Nincsenek jó dialógusok, az egész egy maszlag. Jerry Lewis alakítása engem egyszerűen bosszantott, ez a fajta ripacskodás engem mindig is kihozott a sodromból.

 
lakilúk   2015. 02. 08.

Szerintem sokkal jobb, mint Eddie Murphy hozott ki a remakeből. Igaz, hogy ennek filmnek is megvannak a korszak adta sémái, de mindent összevetve egy jobb humorú, nézhetőbb verzió, amit a feldolgozás teljesen mellőz. Talán ami a gyengéje, hogy egy kissé idétlenek az alakítások, de ezt még el lehet viselni.

Jerry Lewis
Stella Stevens
Howard Morris
Stella Stevens
Jerry Lewis

A film összbevétele 7 630 000 dollár volt (imdb.com).

 

Azt hitték, abban az időben, hogy a bolondos professzor laza alteregója, Buddy Love, Jerry Lewis régi partnerét, Dean Martint jeleníti meg.

(rbernadett)
 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített gyűjteményben.

(rbernadett)
 

Stella Stevens karakterének neve először Stella Paine volt, azonban Stevens megkérte Jerry Lewist, hogy változtassa meg Stella Purdyra.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.