Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
72%

Még van idő (2023)

Era Ora
Filmadatlap
 
12
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
2
Videók

Galéria (1)

Videók (2)

 
janderka   2023. 05. 08.

legújabb vélemény

0
rohanó

Bár nem könnyű újat húzni a kortárs időugrásos/időutazós filmeknél, azért én ennél mégis többet vártam. Kb a film harmadáig bírtam csak kiváncsisággal (azt is néha tekerve). De nekem unalmas volt és nem szólt semmiről. Ráadásul ki sem bontotta az évugrások közötti történéseket. Helyette a főhős folyton csak otthon álmélkodott az idő leképezettlen múlásán. Kár. Azt hittem jobb lesz.

 
Laclac   2023. 03. 20.

2

Számomra eddig az év legpozitívabb csalódása, amitől nem igazán vártam semmit, most pedig ott tartok, hogy idén még nem láttam ennél jobb filmet. Rendkívül érzelmes, de ugyanakkor okos film, ami tudja, hogyan rezonáljon együtt a nézőjével. Nézzétek meg, és rá fogtok jönni, miért olyan nehéz írni róla.

 
Crystaldeer   2023. 03. 26.

1
Ezt a filmet mindenkinek látnia kell!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ha egy film zseniális, az már elég hamar kiderül, miközben nézzük, mégis, ennél a filmnél én csak úgy a felénél kezdtem érezni igazán. Az utolsó negyedórát végül pedig sikerült megkönnyeznem is. Szerintem ez egy olyan film, amit mindenkinek látnia ke... teljes kritika»

4
 
betegphiu   2023. 03. 20.

1
Nem rossz

Először kicsit bugyutának és idegesítőnek hatott, de aztán beindul, lehet azonosulni a főszereplővel. Átmegy egy keserédes drámába, némi humorral.

 
wolf79   2023. 03. 21.

0

Nem egy könnyen emészthető film, ugyanakkor nagyon felemelő, amire szerintem sokaknak szüksége lehet.

 
Anda Andrada Nézhetetlen  2023. 03. 21.

0
Koppintás!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Szomorú,de igaz. Ez a film a 2021-es Long story short, magyarul A szerelem röviden című film teljes koppintása. Kezdettől fogva egy és ugyanaz. Én nem voltam hajlandó végignézni, viszont az eredetit javasolnám. :)