Netflix heti top10: Nem elírás, 140 millió(!) megtekintett órával mindenkit a földben döngölt az új szenzáció (augusztus 28-szeptember 3, 2023)

Szerda van, tudjuk, mit jelent ez, ugye? Azt, hogy ideje megnézni a Netflix mögöttünk hagyott hétre vetített nézettségi toplistáját. Ahogy már megszokhattátok, a legnagyobb streaming szolgáltató által közzétett négy tízes toplistát gyúrjuk egy nagy listába, amelyen így egyszerre szerepelnek az angol és nem angol nyelvű sorozatok és filmek a nézettségi mutatók szerint rangsorolva.

A nyár végi héten debütált egy vadonatúj sorozat, amely olyan brutális nézettséget produkált, amire nem is emlékszünk, mikor volt utoljára példa. Ez nem más, mint a One Piece élőszereplős adaptációja, ami valami egészen elmebeteg számot tud felmutatni. Elég csak annyi, hogy 50 millió órányi előnnyel verte a második helyezettet és nézettsége közel tízszerese volt a toplista utolsó, tízedik helyén szereplő műsorénak.

Mögötte a második helyre szintén piszok magas számmal a Ki az az Erin Carter?futott be, amelyre továbbra is nagyon rá vannak kattanva a nézők. Ez is közel háromszor nagyobb nézettséget produkált, mint a képzeletbeli dobogó harmadik fokára felálló Ne merészelj eljönni a bát micvámra vígjáték.

A negyedik helyre a Ragnarök - 3. évad futott be még elég jelentős lemaradással a bronzérmeshez képest, de itt aztán egy kicsit besűrűsödik a mezőny. Az ötödik helyre alig pár millióval lemaradva A mosoly birodalma ért oda, tőle is csak minimálisan maradt el a hatodik helyen végző A lány a maszk mögött.

De a hetedik és nyolcadik helyen végzett Baki - 2. évad és Az ultimátum: Házasság vagy szakítás - 2. évad is csak nagyon minimális különbséggel került fel a toplista ezen helyeire. Mögöttük aztán van egy picit nagyobb leszakadás, hiszen a kilencedik A gyilkos csodaszer és a tízedik Éljünk 100 évig: A kék zónák titkai már a 20 milliós nézettséget sem érte el.

#10

dokumentum

Netflix

Dan Buettner író felfedez öt egyedülálló közösséget a világban, ahol az emberek rendkívül hosszú és élénk életet élnek. több»

Rendező: Clay Jeter
15 200 000 millió órányi nézettség, 1 hét a listán
#9

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

16 700 000 millió órányi nézettség, 4 hét a listán
#8

valóságshow

Netflix

A sorozat öt új párral tér vissza a házasság küszöbén. Minden pár egyik partnere ultimátumot ad ki. Alig több mint nyolc hét alatt kell dönteniük, hogy összeházasodnak vagy... több»

22 900 000 millió órányi nézettség, 2 hét a listán
23 100 000 millió órányi nézettség, 6 hét a listán
#6

dráma | thriller | vígjáték

Netflix

Egy irodai dolgozó, aki bizonytalan a külseje miatt, éjszakánként álarcos internetes személyiséggé válik, mígnem szerencsétlen események láncolata borítja fel az életét. több»

23 900 000 millió órányi nézettség, 3 hét a listán
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Jóképű, karizmatikus, intelligens és elegáns: Goo Won a King Group örököse, akinek mindene van, csak emlékei nincsenek az édesanyjáról. Azért, hogy visszanyerje emlékeit,... több»

24 900 000 millió órányi nézettség, 11 hét a listán
#4

akció | dráma | fantasy

Netflix

A Ragnarök a harmadik évadban Thor (Magne) és Loki (Laurits) reinkarnációinak konfliktusa felé tart. A második évad azzal ért véget, hogy Laurtis megkaparintotta a saját férgét,... több»

27 900 000 millió órányi nézettség, 2 hét a listán
#3

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

37 900 000 millió órányi nézettség, 2 hét a listán
#2

akció | kaland | krimi

Netflix

Erin Collantes, a Spanyolországban élő brit tanárnő egy szupermarket kirablásába keveredik. Amikor az egyik rabló azt állítja, hogy felismerte őt, az élete kezd a feje tetejére... több»

90 300 000 millió órányi nézettség, 2 hét a listán
#1

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

140 100 000 millió órányi nézettség, 1 hét a listán