65% 32 szavazat
Az égre törő - A sorozat

Az égre törő - A sorozat

Hasta el cielo
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
3
Képek (3)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Egy frissen megözvegyült, egyedülálló anya, hogy független maradjon apjától, aki lopott áruval kereskedik, csatlakozik néhai férje rablóbandájához.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Jorge Guerricaechevarría
Ország: Spanyolország
Premier: 2023.03.17. | Netflix (2023.03.17.)

Sorozat áttekintés

1. évad - 7 epizód

Hol nézheted

 
2023.03.27 Robinson76

legújabb vélemény

Parkoló pályán

A bevezető rész nagyjából felvázolja és bemutatja, milyen stílust is képvisel a sorozat: Egy női főszereplővel felálló bűnügyi thrillerről van szó, ahol Sole-t a férje és saját múltja kísérti. A nő felemelkedés történetét követhetjük nyomon ebben a szériában, melyet az első részben egy érdekes, de kissé szokatlan sonkarablós autós üldözés vezet be a legelején. Az biztosra vehető az első epizód alapján, hogy nem kell tőle világmegváltó gondolatokat, érzelmes jeleneket várni, és az is biztos, hogy nem ez lesz az év sorozata, ezért egyelőre nem is kívánom folytatni.

0
 
2023.03.20 szemtelen

Akció csigatempóban

Az „égre törő” gyűjteményből a kétórás film után ezúttal egy hét epizódos sorozatot kapunk. Férje halála után Sole kézbe veszi az irányítást – vállalva férje rendezetlen ügyeit –, és bandafőnökként folytatja az életét, így gondoskodva gyermekéről és saját magáról. Innen folytatódik a film cselekménye, a tolvajbanda további története, a rablások, az ügyletek, a kínai pénzmosók rejtélye. A sorozat sok újat nem tesz hozzá az alaptörténethez, sőt, mintha azt sugallaná, hogy még sok évadra elnyúlik majd a csigatempóra kapcsolt sebesség. Mérsékelt izgalomban folyik egy akciókrimi, minden jellemző népszerű elemmel, árulásokkal, rejtett titkokkal, adrenalincseppekkel, de alapvetően a történet egy helyben marad. Ha szeretsz egy jó akciódús történetet, akkor biztosan tetszeni fog, és ha nem is láttad a filmet, a sorozat röviden áttekinti a múltban történteket. De ha valami többre vágysz, akkor véleményem szerint meg kell várnunk egy újabb évadot. (Például, ha megtörténik, hogy Asia Ortega átveszi a vezetést.)

0