Adam Sandlertől a Luther-filmig: 14 újdonság, amit márciusban nézhetsz a Netflixen

Bár még bő egy hét hátra van a februárból, azért már érdemes a következő hónap felé is kacsintgatni. Már csak azért is, mert márciusban is bőven lesznek érdekes és ígéretes újdonságok mind a filmek, mind a sorozatok terén. Mi most kifejezetten a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix háza táján néztünk szét, hogy ők mi mindennel készülnek a következő hónapra.

#14

dokumentum | krimi

Netflix

A doku-sorozat négy, magát prófétának valló koreai vezető hátborzongató, igaz történetét vizsgálja, és feltárja a megkérdőjelezhetetlen hit sötét oldalát. több»

Rendező: Jo Seong-Hyeon
Egy valódi bűncselekményeket feldolgozó dokusorozat, amely ezúttal négy koreai vezető történetét követi nyomon. Bemutatja, hogyan hitették el követőikkel, hogy próféták és miként bántak azokkal, akik ezt megkérdőjelezték. Premier március 3-án.
#13

akció | animáció | kaland

Netflix

Egy olyan világban, ahol a mágia a minden, Asta, a mágia nélkül született fiú célja, hogy ő legyen a varázslókirály, legyőzze a megpróbáltatásokat, bebizonyítsa erejét, és... több»

Az egyik legnépszerűbb anime filmadaptációja, amely egy olyan világba repít, ahol mindennek a mágia a mozgatórugója. Ebben a világban él Asta is, akiben épp nincs semmi mágia. Mégis elhatározza, hogy ő lesz a máguskirály és ebben senki sem ingathatja meg. Premier március 31-én.
#12

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy frissen megözvegyült, egyedülálló anya, hogy független maradjon apjától, aki lopott áruval kereskedik, csatlakozik néhai férje rablóbandájához. több»

Egy frissen megözvegyült, egyedülálló anya, hogy független maradjon apjától, aki lopott áruval kereskedik, csatlakozik néhai férje rablóbandájához. A spanyol sorozat március 17-én érkezik meg a Netflixre.
#11

84 Dicsőség  (2023)

(6)

dráma

Netflix

Egy nő bosszút akar állni a gyerekkori bántalmazóin, akik tönkretették az életét. Gondosan előkészíti tervét, majd beindítja a folyamatot. több»

A Netflix a koreai drámák frontján az évet a Dicsőség című új drámasorozattal zárja. Egy nő egy fájdalommal és erőszakkal teli gyermekkor után gondosan megtervezett bosszútervbe kezd. A sorozat első évadának második felét március 10-től lehet megnézni.
#10

66 Messzeség  (2023)

(4)

dráma | vígjáték

Netflix

Zeynep boldogtalan, és az élete nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Ezért elmenekül egy horvát szigetre, ahol elhunyt édesanyja régen vett egy házat. Azt reméli, hogy végre... több»

Zeynep boldogtalan, és az élete nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. Ezért elmenekül egy horvát szigetre, ahol elhunyt édesanyja régen vett egy házat. Azt reméli, hogy végre nyugalomra és pihenésre lelhet, de nem számolt Josippal, aki még mindig a birtokon él. Premier március 8-án.
#9

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik. Március 31-től a Netflixen.
#8

dráma | vígjáték

Netflix

Liv súlyos egészségügyi válságba kerül, és kénytelen újragondolni az „élj gyorsan, halj meg fiatalon” hozzáállását.   több»

Miután Liv súlyos egészségügyi krízisbe kerül, újra kell gondolnia az addigi életfilozófiáját. Az ausztrál komédiasorozat március 31-én debütál a Netflixen.
#7

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Egy önző macska (Pud) és egy szerető, hiperaktív kutya (Ham) egy nap arra ébrednek, hogy a gazdájuk és MINDEN ember eltűnt a Földről. A két háziállat kétségbeesetten keresi a... több»

Egy kutya és egy macska egy nap arra ébred, hogy az összes embernek nyoma veszett a világból. Útnak indulnak, hogy felkutassák a gazdájukat, út közben számos furcsa világot ismernek meg még furcsább lakóikkal együtt. Premier március 21-én.
#6

vígjáték

Netflix

Március 4-én a marylandi Baltimore-ban lép színpadra a komikus ikon, Chris Rock a Netflix első, élő történelmi show-jának keretén belül. több»


Szereplők: Chris Rock
Március 4-én a marylandi Baltimore-ban lép színpadra a komikus ikon, Chris Rock a Netflix első, élő történelmi show-jának keretén belül. A Netflixen másnaptól, március 5-től lehet megnézni az előadást.
#5

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Egy árva fiúnak egy jósnő azt mondja, hogy egy elefánt segít neki megtalálni elveszett húgát. több»

A Netflix saját animációs stúdiójának új meséje, amelyben egy árva kisfiú ellátogat egy jósnőhöz, aki azt mondja neki, hogy egy elefánt fog neki segíteni megtalálni az elveszett kishúgát. Március 17-én fog debütálni.
#4

akció | dráma | fantasy

Netflix

A sorozat fiatal főszereplőnője felfedezi misztikus erejét, és segítségével megpróbálja megmenteni a világát a gonosz, sötét hatalomtól. A kegyetlen háború okozta... több»

Alina Starkov menekül. Egyesek számára a remény jele, mások számára áruló, és elhatározza, hogy megmenti Rávkát a pusztulástól. De Kirigan tábornok visszatért, hogy befejezze, amit elkezdett. Premier március 16-án.
#3

65 Csapatmunka  (2023)

(1)

valóságshow

Netflix

A szélsőséges alaszkai vadonban 16 túlélő versenyez egy hatalmas pénznyereményért, de ezeknek a magányos farkasoknak egy csapat tagjának kell lenniük a győzelemhez. több»

A szélsőséges alaszkai vadonban 16 játékos versenyez egy hatalmas pénznyereményért. Bár a végén csak egy győzhet, az odáig vezető úton azonban muszáj egymásra is támaszkodniuk. Premier március 10-én.
#2

68 Luther: A lemenő nap  (2023)

(10) (2)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

John Luther ez alkalommal egy filmben tér vissza nyomozói munkájához, viszont egyelőre börtönben ül, miközben Londont egy sorozatgyilkos tartja rettegésben. A gyilkos már egyszer... több»

A díjnyertes televíziós sorozat, a Luther filmvászonra álmodott folytatása, egy erőszakos sorozatgyilkos tartja rettegésben Londont, miközben a zseniális, de kegyvesztett nyomozó, John Luther rács mögött van. Luthert kísérti kudarca emléke, amikor képtelen volt elkapni az őt most kigúnyoló pszichopatát, ezért megszökik a börtönből, hogy befejezze a melót – kerül, amibe kerül. PRemier március 10-én.
#1

63 Csalók  (2023)

valóságshow

Netflix

Danny Dyer és Ellie Taylor a házigazdái ennek a nagy tétekkel teli kvízshow-nak, ahol a versenyzők szó szerint Csalással szerezhetnek egy vagyont! Az ész, a szellemesség és a... több»


Szereplők: Danny Dyer, Ellie Taylor
Új vetélkedő indul a Netflixen Danny Dyer és Ellie Taylor vezetésével. De itt nem a lexikális tudás vagy az agilitás vezet a pénznyereményhez, hanem a csalás. A műsor arra ösztönzi a játékosokat, hogy csaljanak és így jussanak előre. Az egyetlen szabály, hogy ne bukjanak le. Premier március 1-én.