Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Gyagyás gyilkosság 2 (2023)

Murder Mystery 2
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Adam Sandler
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adeel Akhtar

Videók (2)

 
idanka Nézhetetlen  2023. 04. 19.

legújabb vélemény

0

Hát, hát, kár volt a celluloidszalagért.

 
JRD   2023. 04. 03.

1

Habkönnyű szórakozás, semmi több. Igazi Sandler-hangulat, és valljuk be, ha leülünk egy Adam Sandler/HappyMadison filmet megnézni, akkor nem is vágyunk többre, csak szórakozásra. (Természetesen Sandlernek azért vannak mélyebb gondolatisággal rendelke... több»

 
Lóri Ádámcsik   2023. 04. 02.

0
Gyagyi gagyi

Nem lett igazán erős, sajnos. Az első résszel már tulajdonképpen ellőtték, hogy ők a bénácska nyomozópáros. Nem igazán tudott újat mutatni a második rész. Inkább bugyuta volt, mint szórakoztató.

 
cynicalrealist   2023. 04. 02.

0
Két gyogyós meg egy kicsi

Nem, nem és nem. Attól, hogy egy film címe mögé odabiggyesztjük a 2-es számot, és ugyanazokkal a főszereplőkkel leforgatunk egy az eredetire bizonyos szinten emlékeztető történetet, még nem alkotunk. A készítők nyilvánvalóan azt gondolták, hogy munka nélkül keresnek egy kis pénzt, és egy pillanatig sem rejtik véka alá, milyen szinten unták az első perctől az utolsóig az egészet. Még a két főszereplő sem menti meg a produktumot, Aniston fáradt és agyonbotoxolt, Sandler pedig vagy másnapos, vagy beteg volt a forgatáson. A számtalan rossz poén mellett kétségtelenül van egy-két egész tűrhető is, talán egy kis időre beengedtek egy-két lelkes kezdőt is az alkotás folyamatába. Igazából egyetlen pozitívuma van a filmnek: az, hogy csak másfél órán keresztül kellett nézni ezt az összecsapott nyűglődést. Bízom benne, hogy a harmadik jobb lesz. Oké, csak vicceltem, őszintén remélem, hogy nem lesz harmadik rész.

 
stomachh   2023. 04. 01.

0

Hát, én simán elaludtam rajta először. A második nekifutást meg kár volt megtenni. Amolyan szokásos netflixes.

 
József-Lendvai   2023. 04. 02.

0

Nincs vele nagyobb baj. A szokásos Adam Sandler kategóriájú film. Néha elmosolyodsz rajta, és a karakterek szerethetősége miatt nem kapcsolod ki, de igazából másnap már nem emlékszel rá.

 
betegphiu   2023. 04. 04.

0
Filmipari hulladék

A büdös életben nem láttam még ennyire ostoba, műanyag, poénmentes, ócska és gagyi kupacot.