61% 167 szavazat
Gyagyás gyilkosság 2

Gyagyás gyilkosság 2

Murder Mystery 2
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
29
Szereplők (29)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
26
Cikkek (26)
Fórum
JRD  

Hol nézheted

Adam Sandler
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adeel Akhtar

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják.

(Hupka Adrián)

Rendező: Jeremy Garelick
Forgatókönyvíró: James Vanderbilt
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2023.02.10. | Netflix (2023.04.01.)
 
2024.03.21 Juki-onna Nézhetetlen

legújabb vélemény a nap véleménye

Nekem nem hiányzott! 2. rész

Azt olvastam egy kritikában: „Dőlni fogok a röhögéstől!” Én: pókerarc. Van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet sok film vicces jeleneteiből tákolták össze, de nagyon rosszul! A film bevezetése, ahol a szereplők és a mellékszereplők egyszerre beszéln... Teljes kritika

3
 
2023.04.03 JRD

Habkönnyű szórakozás, semmi több. Igazi Sandler-hangulat, és valljuk be, ha leülünk egy Adam Sandler/HappyMadison filmet megnézni, akkor nem is vágyunk többre, csak szórakozásra. (Természetesen Sandlernek azért vannak mélyebb gondolatisággal rendelke... Több

1
 
2023.04.02 cynicalrealist

Két gyogyós meg egy kicsi

Nem, nem és nem. Attól, hogy egy film címe mögé odabiggyesztjük a 2-es számot, és ugyanazokkal a főszereplőkkel leforgatunk egy az eredetire bizonyos szinten emlékeztető történetet, még nem alkotunk. A készítők nyilvánvalóan azt gondolták, hogy munka nélkül keresnek egy kis pénzt, és egy pillanatig sem rejtik véka alá, milyen szinten unták az első perctől az utolsóig az egészet. Még a két főszereplő sem menti meg a produktumot, Aniston fáradt és agyonbotoxolt, Sandler pedig vagy másnapos, vagy beteg volt a forgatáson. A számtalan rossz poén mellett kétségtelenül van egy-két egész tűrhető is, talán egy kis időre beengedtek egy-két lelkes kezdőt is az alkotás folyamatába. Igazából egyetlen pozitívuma van a filmnek: az, hogy csak másfél órán keresztül kellett nézni ezt az összecsapott nyűglődést. Bízom benne, hogy a harmadik jobb lesz. Oké, csak vicceltem, őszintén remélem, hogy nem lesz harmadik rész.

0
 
2023.04.02 Lóri Ádámcsik

Gyagyi gagyi

Nem lett igazán erős, sajnos. Az első résszel már tulajdonképpen ellőtték, hogy ők a bénácska nyomozópáros. Nem igazán tudott újat mutatni a második rész. Inkább bugyuta volt, mint szórakoztató.

0
 
2024.01.01 Török389133

Kifejezetten jó volt, hozta, amit vártam tőle. Vicces is, és sok akció is van benne, szórakoztató film.

0