68% 86 szavazat
Szerelemben, bűntényben

Szerelemben, bűntényben

The Lovebirds
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
31
Szereplők (31)
6
Képek (6)
2
Videók (2)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika

Hol nézheted

Issa Rae
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Issa Rae
Issa Rae
Kumail Nanjiani
Issa Rae
Kumail Nanjiani
Kumail Nanjiani
Issa Rae
Issa Rae
Kumail Nanjiani

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy szakítás szélén egyensúlyozó pár akarata ellenére részesévé válik egy rejtélyes és legalább olyannyira nevetséges gyilkossági ügynek. Ahogyan egyre közelebb kerülnek a misztérium megoldásához, ki kell találniuk, hogy kapcsolatuk és ők maguk hogyan élhetik túl az éjszakát.

A… Több


Forgatókönyvíró: Aaron Abrams, Brendan Gall, Martin Gero
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2020.05.22. | Netflix (2020.06.09.)
 
2020.02.23 trinagl

legújabb vélemény

Alapvetően nagyon jópofa filmről van szó, és bár Kumail Nanjiani nem tartozik épp a kedvenc színészem közé, ettől függetlenül ebben a filmnen nekem nagyon bejött, amit csinált. Mindenképpen ajánlani tudom, mert kellemes kikapcsolódást tud nyújtani a film bármikor.

0
 
2015.12.16 cody0507

Jó volt megnézni, mert amolyan igazi unaloműző, de őszintén szólva nálam ez nem igazán lépte át az egyszernézhető filmek kategóriáját. Összességében nem bántam meg, hogy megnéztem, de sajnos ez van, egy kissé középszerű az egész.

0
 
2017.08.29 DarkLion

Sikerült megint besűríteni az összes vicces jelenetet az előzetesbe, én pedig ismét bedőltem ennek a jól bevált trükknek. A film már sajnos nem sok újat tartogatott, időnként kifejezetten idegesített is az idétlen és erőltetett poénkodás.

0
 
2019.12.12 duhaj

Hát ez egyszerre volt szörnyű és jó. Szörnyű volt nézni a túltolt poénokat, mégis jól szórakoztam rajta. Összességében egy pörgős, de nem kiemelkedő vígjáték.

0
 

A film női főszerepét alakító Issa Rae neve valószínűleg sokaknak nem cseng ismerősen idehaza, a színésznő azonban már 2 Golden Globe-jelöléssel büszkélkedhet a Bizonytalan című sorozatban nyújtott alakítása kapcsán. Szerző: hp

#1
 

Michael Showalter rendező és Kumail Nanjiani második közös filmje az Oscar-díjra jelölt Rögtönzött szerelem után.  Szerző: hp

#2
 

A film első előzetesében az indiai zeneszerző, Ilaiyaraaja 'Oru kili' című dala is felcsendül, melyet az 1983-as Aanadha Kummi című filmhez írt. Szerző: hp

#3
 

A forgatás 2019. januárjában kezdődött meg, és február 27-én ért véget. Szerző: hp

#4
 

A film világpremierje 2020. március 14-én volt a South by Southwest filmfesztiválon.Szerző: hp

#5