Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
24
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
MSz   2020. 06. 18.

legújabb vélemény

Hajaj! Ez egyszerűen borzalmas volt!Sokat vártam ettől a filmtől főleg a főszereplők miatt de,sajnos hatalmas csalódást okoztak.Unalmas történet és még borzalmasabb poénok.

 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 06. 17.

Szörnyű!!!

A magyar cím ("Gyagyás gyilkosság") hűen tükrözi nemcsak a bűntettet, hanem az egész „műalkotást”. Tépelődtem, hogy érdemes-e megnézni ezt a filmet. Mellette szólt, hogy Jennifer Aniston játszik benne, akit kedvelek. Ugyanakkor Adam Sandler neve erősen riasztott, mert bár sokak kedvence, én akkor lássam, amikor a hátam közepét. Bejött az előzetes elképzelésem, amiben ő játszik, az megközelíti a nézhetetlen kategóriát. Hihetetlenül gagyi film, szinte egy másodperc csend sincs benne, a szereplők állandóan jártatják a szájukat, a humortalan poénok lavinája zúdul a nézőre. Igazából Agatha Christie paródia szeretett volna lenni, de ebből semmi sem valósult meg. Az ilyen típusú moziknak széles nézőtábora van, de én nem tartozok közéjük. Okosabb dolog a film megtekintése helyett egy kényelmes kerti székben a fű növekedését követni.


 
indingo   2019. 06. 30.

Szerintem egy korrekt történet lett, sokkal bénább filmek is mozivászonra kerültek már. A két főszereplő előző közös filmjét jobban szerettem, de ez is rendben volt. Az elejétől kezdve érezni az Orient Expresses beütést.

 
Szilonka   2019. 08. 14.

Annyira nem volt gyagyás. A poénok középszerűek, akárcsak a film. A története olyan Agatha Chrisite másolat, persze gyengébb kivitelben.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Nem egészen értem a fanyalgókat, szerintem teljesen rendben van a története. Végig pörög, van benne meglepetés és katarzis.

 
VvV   2019. 10. 28.

Nem valami erős film. Az ügy felgöngyölítése túl egyszerűen ment. A neves főszereplők miatt a magas pontszám.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

Ha semmit nem vár tőle előtte a néző mint én is akkor egész laza kis kikapcsolódás. Nem egy maradandó alap film de az alapkonfliktus már a jól megszokott sémára épül. Jennifer Aniston és Adam Sandler párosa miatt néztem csak meg, gondolom vannak még így páran. Imádom őket, minden rossz filmet meg tudnak menteni.

Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Shioli Kutsuna
Adeel Akhtar
Luke Evans
Gemma Arterton
Luke Evans
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Gemma Arterton
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Terence Stamp
Adeel Akhtar
Gemma Arterton
Shioli Kutsuna
Luke Evans
Adam Sandler
Jennifer Aniston
 
A Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) egy szórakoztató Agatha Christie paródia lett, amely csavaros és olykor bohókás, de ennél semmi több. több»
 
Nem ez lett Sandler legjobb filmje, de nem is a legrosszabb. Van benne humor, némi akció és csipetnyi krimi, amit felfoghatunk egy Agatha Cristie előtti tisztelgésnek szánt humorbonbonnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.