Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Gyagyás gyilkosság (2019)

Murder Mystery
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Shioli Kutsuna
Adeel Akhtar
Luke Evans
Gemma Arterton
Luke Evans
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Gemma Arterton
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Terence Stamp
Adeel Akhtar
Gemma Arterton
Shioli Kutsuna
Luke Evans
Adam Sandler
Jennifer Aniston

Videók (1)

 
CURICA88 Nézhetetlen  2022. 11. 23.

legújabb vélemény

0
Ez volt a mélypont számomra!

Felejtsük most el a Kellékfeleség című filmet! Abban a filmben a két szereplő jól játszott. Az egy aranyos film volt, de ez? Mi ez? Ennyire erőltetett történetet régen láttam. Adam Sandler Poirot szerepét vállalta magára? Az öltöny, a bajusz? Mintha a Halál a Níluson és még több Agatha Christie regényből összeeszkábált filmet láttam volna. Katasztrófa! Jennifer Aniston meg csak tipegett és okoskodott. Borzalom!

 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 06. 17.

3
Szörnyű!!!

A magyar cím ("Gyagyás gyilkosság") hűen tükrözi nemcsak a bűntettet, hanem az egész „műalkotást”. Tépelődtem, hogy érdemes-e megnézni ezt a filmet. Mellette szólt, hogy Jennifer Aniston játszik benne, akit kedvelek. Ugyanakkor Adam Sandler neve erősen riasztott, mert bár sokak kedvence, én akkor lássam, amikor a hátam közepét. Bejött az előzetes elképzelésem, amiben ő játszik, az megközelíti a nézhetetlen kategóriát. Hihetetlenül gagyi film, szinte egy másodperc csend sincs benne, a szereplők állandóan jártatják a szájukat, a humortalan poénok lavinája zúdul a nézőre. Igazából Agatha Christie paródia szeretett volna lenni, de ebből semmi sem valósult meg. Az ilyen típusú moziknak széles nézőtábora van, de én nem tartozom közéjük. Okosabb dolog a film megtekintése helyett egy kényelmes kerti székben a fű növekedését követni.

 
indingo   2019. 06. 30.

1

Szerintem egy korrekt történet lett, sokkal bénább filmek is mozivászonra kerültek már. A két főszereplő előző közös filmjét jobban szerettem, de ez is rendben volt. Az elejétől kezdve érezni az Orient Expresses beütést.

 
JRD   2022. 05. 19.

0
Hiába közepes, kedvenc

Szeretem Sandlert, noha nem repít történeteivel gondolati magasságokba. Ez a film viszont valahogy nem sikerült a legjobbra, mégis jól szórakoztam. A cím már önmagában sugallta, hogy ezt a filmet nem kell majd túl komolyan vennem! De ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
Dorkateo   2021. 12. 05.

0

Jennifer Aniston számomra egyenlő a "biztosan rossz film" kategóriával (bocs rajongók), Adam Sandler pedig a "gyakran rossz film" kategória. Gondolom a véleményem ezután nem lesz meglepő: újabb gyenge film. És még második részt is kapott - úgy tűnik, nem tartozom a fősodorba...

 
Szilonka   2019. 08. 14.

0

Annyira nem volt gyagyás. A poénok középszerűek, akárcsak a film. A története olyan Agatha Chrisite másolat, persze gyengébb kivitelben.

 
Ms. Akárki   2019. 12. 04.

0

Ha semmit nem vár tőle előtte a néző, mint én is, akkor egész laza kis kikapcsolódás. Nem egy maradandó alapfilm, de az alapkonfliktus már a jól megszokott sémára épül. Jennifer Aniston és Adam Sandler párosa miatt néztem csak meg, gondolom, vannak még így páran. Imádom őket, minden rossz filmet meg tudnak menteni.

 

A film végén Audrey és Nick karakterét láthatjuk az Orient Express nevű vonaton. Ez közvetlen tisztelgés Agatha Christie híres "Gyilkosság az Orient expresszen" (1935) című regénye előtt.

(Thibo84 )
 

Adam Sandler felesége, Jackie Sandler, mint légiutas-kísérő látható a gépen.

(Thibo84 )
 

A titánok harca (2010) és Tamara Drewe (2010) után ez a harmadik film, amelyben Luke Evans és Gemma Arterton együtt játszanak.

(Thibo84 )
 

Grace Ballard a Sex Machinát említi kitörési szerepeként, az Ex Machina (2014) című darabra utalva. Volt azonban egy tényleges film, a Sex Machina: A XXX Parody (2016), amely egy kemény pornóparódia volt.

(Thibo84 )
 

Adam Devine, Kyle Newacheck rendező barátja egy tévében látható a repülőgép 1. osztályán. Együtt dolgoztak A munka hősei-n (2011) és a Game Over, Man!-en (2018).

(Thibo84 )
 
A Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) egy szórakoztató Agatha Christie paródia lett, amely csavaros és olykor bohókás, de ennél semmi több. több»