Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
15
Vélemények
18
Képek
2
Videók
 
Berto49 Nézhetetlen  2019. 06. 17.
Szörnyű!!!

A magyar cím ("Gyagyás gyilkosság") hűen tükrözi nemcsak a bűntettet, hanem az egész „műalkotást”. Tépelődtem, hogy érdemes-e megnézni ezt a filmet. Mellette szólt, hogy Jennifer Aniston játszik benne, akit kedvelek. Ugyanakkor Adam Sandler neve erősen riasztott, mert bár sokak kedvence, én akkor lássam, amikor a hátam közepét. Bejött az előzetes elképzelésem, amiben ő játszik, az megközelíti a nézhetetlen kategóriát. Hihetetlenül gagyi film, szinte egy másodperc csend sincs benne, a szereplők állandóan jártatják a szájukat, a humortalan poénok lavinája zúdul a nézőre. Igazából Agatha Christie paródia szeretett volna lenni, de ebből semmi sem valósult meg. Az ilyen típusú moziknak széles nézőtábora van, de én nem tartozok közéjük. Okosabb dolog a film megtekintése helyett egy kényelmes kerti székben a fű növekedését követni.

 
indingo   2019. 06. 30.

Szerintem egy korrekt történet lett, sokkal bénább filmek is mozivászonra kerültek már. A két főszereplő előző közös filmjét jobban szerettem, de ez is rendben volt. Az elejétől kezdve érezni az Orient Expresses beütést.


 
Szilonka   2019. 08. 14.

Annyira nem volt gyagyás. A poénok középszerűek, akárcsak a film. A története olyan Agatha Chrisite másolat, persze gyengébb kivitelben.

 
ZozArt89   2019. 06. 25.
Ki lehet a hunyó?

Nagyon sokan ódzkodnak megnézni egy filmet ha abban Adam Sandler a főszereplő. Én nem tartozom közéjük, persze belátom, hogy akad szép számmal nagyon “zs” kategóriás filmje is a színésznek de azért többségében lehet szórakozni a játékán. Szerencsére kellemes pozitív élményt adott jelen produktum is. Ahogy szépen kibontakozik a történet úgy egyből egy szokásos krimi hatását érezzük melyről nekem elsőre Leslie L. Lawrence könyvei jutnak eszembe. Adott a főszereplőnk/ink, akik teljesen gyanútlanul keverednek bele egy gyilkosságba ahol többedmagukkal próbálják kideríteni ki volt a tettes és mi is volt az indítéka. Ez már egy jó alap volt nekem mert nagy kedvencem ez a zsáner. Ezt a stílust pedig megfűszerezték Sandler féle vígjáték hangulatával ami igazán jól működött. Nagyszerű volt, hogy nem estek át a ló túl oldalára és nem erőltették a buta alpári poénokat és inkább minőségi humorral dobták fel a hangulatot. Adam Sandler mellett Jennifer Anistonnál jobb partnert nem is választhattak volna, valahogy tökéletes köztük a kémia. Egyértelműen nem kell hatalmas mélységeket várni a karakterektől hisz ez a fajta film nem is kívánja ezt meg és így rendben is volt. Összességében: A Murder Mystery kifejezetten kellemes és szórakoztató krimi/vígjáték lett. A film hangulata vicces, a történet pedig izgalmas és érdekfeszítő. Több hasonló szintű filmet szívesen látnék Adam Sandlertől.

 
MMcFly2015   2019. 06. 24.
Adam Sandler és az Orient Express?

Sandler filmjei már egy ideje eltűntek a magyar mozikból, és már ,,csak a rajongói” nézik meg Netflixre gyártott filmjeit. A Gyagyás gyilkosság jobban eljuthatott a hazai nézők tudatába, mert nagy meglepetésünkre készült hozzá szinkron. Én az az ember vagyok, aki látja Adam Sandler negatívan ható stílusát, mégis a filmjei 70-80%-án jót szórakozom. Ez most sincs másként, sőt a megszokott színvonalhoz képest (de a magyar címnél mindenképp) komolyabb krimi-vígjátékról beszélhetünk. Agatha Christie regényeinek stílusjegyein halad a sztori, és Adam Sandler végigpofázása kíséri végig. Nincs altesti poén, nincs undorítónak vélt jelenet, csak a szófosás, ami helyenként irritáló, helyenként pedig vic... több»

Adam Sandler
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Shioli Kutsuna
Adeel Akhtar
Luke Evans
Gemma Arterton
Luke Evans
Jennifer Aniston
Adam Sandler
Gemma Arterton
Adam Sandler
Jennifer Aniston
Terence Stamp
Adeel Akhtar
Gemma Arterton
Shioli Kutsuna
Luke Evans
Adam Sandler
Jennifer Aniston
 
A Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) egy szórakoztató Agatha Christie paródia lett, amely csavaros és olykor bohókás, de ennél semmi több. több»
 
Nem ez lett Sandler legjobb filmje, de nem is a legrosszabb. Van benne humor, némi akció és csipetnyi krimi, amit felfoghatunk egy Agatha Cristie előtti tisztelgésnek szánt humorbonbonnak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.