63% 42 szavazat
Ne csókold meg a menyasszonyt!

Ne csókold meg a menyasszonyt!

You May Not Kiss the Bride
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Bryan (Dave Annable) házi kedvencekről készít vicces fotókat kissé lökött asszisztensével, Tonyával (Mena Suvari), aki a szerelmével üldözi. Egy nap Vadik (Ken Davitian), a horvát maffiafőnök felesége (Jeanne Rogers) képeket akar készíttetni a macskájáról. A fotózás balul sül el: a cicus gipszbe, Bryan pedig bajba kerül. Nikitin a pórul járt macskáért cserébe azt "kéri" Bryantől, hogy vegye feleségül a lányát, Mashát (Katharine McPhee), aki csak így juthat zöldkártyához. A kiszemelt vőlegény lelkesen fogadja az ultimátumot. Csakhogy Vadik testőre, Brick (Vinnie Jones) is szerelmes a lányba, és halálosan megfenyegeti Bryant, akinek "csak" egy évet kell kibírnia férjként úgy, hogy egyetlen… Több

Rendező: Rob Hedden
Forgatókönyvíró: Rob Hedden
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.04.06.
 
2017.05.07 mamiéstöti2

legújabb vélemény

Minden stílusból van benne egy kismorzsányi, néhol sírunk rajta máskor pedig nevetünk, de az izgalmak is szerepet játszanak, egyedül talán az akció az ami kissé hiányzik belőle.

0
 
2015.11.13 Gwen

Voltak pillanatok, amikor egyszerűen felszaladt a szemöldököm a párbeszédek esetlensége miatt, de összességében rendben van a film Annyit mindenesetre megjegyeznék, hogy a kaszting az nem valami jól sikerült. A karakterek többségében szinte lepereg a színészekről a szerepük.

0
 
2015.04.16 Fintil

Meglepően jó ez a film, alul értékeltnek gondolom, mivel vannak benne igazán jópofa és humoros jelenetek. Tia Carrere ugyan nem egy nagy szám, ami az alakítását illeti, de ez nem is kap olyan nagy hangsúlyt a filmben.

0