2019.10.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

Hiába kéri a sajtó rendszeresen a Netlix nézettségi adatait, a streaming szolgáltató csak a legritkább esetekben, a legnagyobb sikerek kapcsán áll elő a számokkal, idén viszont először nyilvánosságra hozták a 10 legnépszerűbb 2019-ben bemutatott filmjük listáját.

Végre kiderült, ezek a Netflix legsikeresebb filmjei 2019-ben (lista)

A filmet követő óriási felhajtás, botrányos YouTube-kihívások és Sandra Bullock neve meghozta a sikert, így nem is meglepő, hogy a Netlix legsikeresebb filmje az elmúlt egy évben a Madarak a dobozban volt, amit 80 millióan láttak a Netlix közel 160 milliós előfizető táborából (tegyük hozzá, hogy a játékidő legalább 70%-ig.), míg a sorozatoknál a Stranger Things 3. szezonja vitte a prímet a maga 64 millió nézőjével.

A filmek terén a dobogó második fokát Adam Sandler és Jennifer Aniston krimi vígjátéka, a Gyagyás gyilkosság foglalta el 73 milliós nézettséggel (épp a héten jelentették be, hogy készül a folytatás), míg a harmadik helyet a Ben AffleckCharlie Hunnam és Oscar Isaac főszereplésével forgatott Határok mentén szerezte meg.

A teljes top10-es listát a nézettségi adatokkal idelent találjátok.

#9

NA Anyainvázió  (2019)

vígjáték

Három barátnő úgy dönt, meglátogatják New Yorkban felnőtt fiaikat, akik nemrég kezdték meg egyetemi tanulmányaikat. Látogatásuk során rájönnek, hogy nem csak fiaiknak kell... több»

29 millió 
#8

NA Mindig csak talán  (2019)

romantikus | vígjáték

Két gyerekkori jóbarát felnőttként rádöbben, hogy szerelmesek egymásba. több»

32 millió
#7

dráma | thriller

A traumából felépülő Jennifer veszélybe kerül, amikor visszatér az életébe, melyre nem is emlékszik.  több»

 40 millió 
#6

73 Útonállók  (2018)

dráma | életrajzi | krimi

Két visszavonult Texas Ragner a kor legelvetemültebb bűnözőpárosa, Bonnie és Clyde ellen indít hajtóvadászatot, rajtuk kívül azonban mindenki kételkedik a sikerükben. Egy... több»

40 millió
#5

68 A magas lány  (2019)

vígjáték

Jodi a suli legmagasabb tanulója. A lány korábban szinte sosem érezte jól magát a bőrében, az évek során azonban visszaszerezte a magabiztosságát. több»

41 millió
#4

NA Tökéletes pasi  (2019)

romantikus | vígjáték

Hogy pénzt gyűjtsön az egyetemi tanulmányaira, Brooks Rattigan készít egy applikációt, mellyel bárki felbérelheti, hogy játssza el a tökéletes pasit.  több»

48 millió
#3

75 Határok mentén  (2019)

akció | dráma | kaland

A különleges erők öt volt katonája ismét találkozik, hogy kidolgozzák a tökéletes rablás tervét, amelyet Dél-Amerika határán akarnak elkövetni. Életükben először nem egy... több»

52 millió
#2

akció | krimi | misztikus

Egy New York-i zsaru Európába utazik feleségével, hogy ismét felélesszék szerelmük tüzét. Romantikus légyott helyett azonban halálos veszélybe kerülnek, mikor meggyanúsítják... több»

73 millió
#1

79 Madarak a dobozban  (2018)

dráma | horror | sci-fi

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»

80 millió