Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
violet_hope11   2020. 08. 03.

legújabb vélemény

Én az előzetes alapján többet vártam. A cselekmény elég lassan bontakozik ki, kicsit unalmas. Egyszer azért meg lehet nézni, tiniknek valószínűleg tetszeni fog.

 
Shelby07   2020. 03. 26.

Se eleje se vége. Egy klasszikus tini film, középiskolában járunk egy igen magas lánnyal a főszerepben aki a szerelemre vágyik. Meg is találja álmai férfiját, és kész is a történet. Persze még hozzá jön sok sok szenvedés a közepén és a végén a csattanó egyenesen unalmas. Amikor elkezdtem nézni többet vártam tőle, de a közepétől már csak azt vártam, hogy vége legyen. Szeretem a Netflix filmjeit de ezzel egy kicsit mellé lőttek.


 
indingo   2019. 10. 30.

A Magas lány egy meglepően helyes és kedvelhető film. Vannak benne klisék, illetve a tinifilmekre jellemző balgaságok, de összességében egy jó film. A rekeszcipelésnek is lett jelentősége :)

 
MP170506   2019. 12. 29.

Tiniknek biztosan bejön, de számomra nagyon unalmas volt. Tele van sablonokkal, nagyon kiszámítható történet. A szereplők alakítása sem igazán tetszett.

 
Szilonka   2020. 02. 05.

Helyes kis filmecske volt, picit szájbarágós a mondanivalója, de a története összességében engem lekötött.

 
TomÁcs   2019. 11. 04.

Egetverő története nincs a filmnek. A karakterek helyesek, bár elég sablonosak. A vége kiszámítható.

 
VvV   2019. 10. 30.

Nagyon helyes tini romkom. Jók benne a karakterek, a mondanivaló, hogy vállaljuk fel önmagunkat és fogadjuk el azt, ha valaki más. Persze az amerikai filmek elmaradhatatlan jelenete a bál, bálkirálynő nem maradhatott el.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.