Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Határok mentén (2019)

Triple Frontier
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Garrett Hedlund
Oscar Isaac
Ben Affleck
Pedro Pascal
Charlie Hunnam
Pedro Pascal
Oscar Isaac
Ben Affleck

Videók (3)

 
Harper   2021. 11. 24.

legújabb vélemény

1
Jó a téma, gyengécske a kivitelezés

Egy nagyon jól kitalált sztori és egészen "pofás" script mellett gyengécske kivitelezés jellemzi ezt a sztárokkal telepakolt Netflix-akciófilmet. Oscar Isaac személyes nagy kedvencem, és ebben a moziban kétségtelenül ő a legjobb, sajnos nem tudja annyira a vállán vinni az egészet, hogy az közepesnél jobb legyen. Ben Affleck és Charlie Hunnam asszisztálnak ugyan mellette, de a végeredmény így is csak maximum 55-60% -os. Egyszer újranéztem, de így is maradt az eredeti véleményem. Kár érte, mert ez a forgatókönyv lényegesen jobb filmet érdemelt volna. J. C. Chandor gyakorlatlanul közepessé tette rendezésével.

 
hsanya182   2019. 03. 18.

2
Remek kalandfilm csodálatos tájakon, némi akcióval fűszerezve

5 ranger megszegi fogadalmát és törvénytelen akciót tervez meg. Kommandós filmek kedvelőinek tetszeni fog, de itt nem az akciórészeken lesz a hangsúly, hanem a jellemfejlődésükön. Végig fegyverzetben próbálnak kijutni a szorult helyzetből, de bonyolutabb szituációkba keverednek. Csodálatos tájakon kell végigtúrázniuk és a fő hangsúlyt a pénzhez való viszonyuk dönti el, majd láthatjuk, hogy az értelmetlen misszió milyen jellemfejlődést eredményez. Remek film lett. Már 2x is megnéztem. Wildlandshez hasonló akció-kalandfilm.

 
kota   2019. 04. 07.

0

Nagyon sokat vártam e filmtől, nem teljesen adta, de nem volt rossz, ajánlom... Utóbbi idők egyik legjobb akciófilmje, de ez több is lehetett volna, főleg a nagy sztárok miatt. Folytatás szerintem lesz. Azért látszik még a Netfixes téma, meg egy jobb rendezővel még ütősebb lett volna...(igazából 3.5 a pont)

 
tibi   2020. 12. 31.

0

Lehet, megnézem még 1x, jó film.