A 2019-es év egyik legnézettebb filmje volt a Netflixen a Határok mentén, noha ennek ellenére mostanáig kellett várni arra, hogy bármilyen biztató hírt kapjunk a folytatásról.

A Ben Affleck, Oscar Isaac, Pedro Pascal, Garrett Hedlund és Charlie Hunnam főszereplésével készült produkció folytatásának lehetőségéről épp Hunnam beszélt egy friss interjúban.

A The Mary Sue portálnak adott interjúban a színész elárulta, hogy nemrégiben sikerült tető alá hozni a szerződést a Határok mentén folytatásáról, amelynek munkálataiban producerként is részt vesz. Hunnam azt viszont egyelőre nem erősítette meg, hogy az eredeti szereplőgárdából bárki visszatér-e majd.

Hunnam ugyanakkor leszögezte, hogy a projekt előkészületei jelenleg kezdeti stádiumban van. “Egyelőre abszolút semmi sem garantált - más szóval: először is ki kell dolgozni egy olyan történetet, ami eléggé tetszik a Netflixnek és a többi érintett félnek ahhoz, hogy egyáltalán továbblépjenek a dolgok” - jegyezte meg Hunnam.

Ez viszont nem számít újdonságnak, hiszen már az első rész előkészületei is 2010-ben vették kezdetüket, amely során még Johnny Depp és Tom Hanks nevei is felmerültek.

A Határok mentén ugyanakkor elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva közvetlenül is elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

A különleges erők öt volt katonája ismét találkozik, hogy kidolgozzák a tökéletes rablás tervét, amelyet Dél-Amerika határán akarnak elkövetni. Életükben először nem egy... több»