Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Fagypont alatt (2021)

Bajocero
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Karra Elejalde

Videók (2)

 
BoBamburg   2022. 09. 25.

legújabb vélemény

0

Amikor szembe jött Netflixen, már az előzetes sem hozott lázba, de gondoltam, megnézem, hátha kellemesen csalódok benne. De nem így történt. Nem is tudom, volt-e benne bármi, amit pozitívumként tudnék megnevezni.

 
stevepisti   2021. 02. 06.

1

Egész jól összerakott filmre sikeredett ez az alkotás. A krimi és a thriller határán táncolva mindenképp megállja a helyét a hasonló stílusú filmek között. Ami szúrta a szemem (de ez már csak szőrszálhasogatás), a fagyos vízből kikászálódva secperc ... több»

 
stomachh   2021. 02. 02.

0

Nagyon jó spanyol thriller, végig feszült, izgalmas.

 
pj19   2021. 02. 14.

0

Egész jó kis krimi sült ki belőle. Izgalmas, nagyszerű színészi alakítások. Ajánlani tudom mindenkinek, nézzétek meg bátran!

 
petera050   2021. 01. 30.

0

Ahhoz képest, hogy egyébként nem volt túl sok alapanyag, a film végig meg tudja tartani az izgalmat és a feszültséget, illetve egészen logikus, érthető és a kerek történet, úgyhogy teljesen élvezhető darab.

 
Sonny   2021. 01. 29.

0

Közel sem a legjobb film, amit láttam, mert tele van kisebb-nagyobb hibákkal, de a következetessége egészen magával ragadó.

 
Roman   2021. 01. 31.

0

Igazi klausztrofób feszültség hatja át az egészet, harc az idővel és a többiekkel . Úgyhogy aki szereti az egész precízen összerakott thrillereket, az nagyon jól fog rajta szórakozni.

 
Ebben a kategóriában láttunk már emlékezetesebb alkotást is, talán ez marad meg leginkább a nézőjében, amikor szép komótosan lefut a stáblista. több»
 
A film összességében, ha nem is annyira eredeti és nem is annyira kiszámíthatatlan, mégis egy korrekt műfaji darab, ami az én zsűrizésem alapján simán zöld utat kapott. több»
 
A Netflix legújabb spanyol zsánersikere, a Fagypont alatt a felszínt tekintve könnyen tűnhet pusztán konvencionális thrillernek. Ám a külső héj mögé pillantva nem nehéz észrevenni azokat a finomságokat és áthallásokat sem, amelyek elsőre kevésbé szembetűnőek. Az egymásra halmozott zsánertoposzok részleges kiforgatása által biztosított narratíva lendületessége mellett azonban hiába is keressük a valódi egyediséget, az az irammal együtt eltűnik útközben. több»