Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA
Filmadatlap
 
25
Szereplők
2
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Berto49   2019. 05. 20.
Jogos leszámolás

Bonnie és Clyde történetének bemutatása a törvény szemszögéből. A rájuk rakódott romantikus máz alatt valójában könyörtelen bűnözők rejtőztek, akik nemcsak a bankrablások során bizonyultak hidegvérűnek, hanem akkor is, ha gyilkosságokra került sor. A bűnözőpáros valójában vérszomjas szociopata volt, sok embert meggyilkoltak, többek között fegyvertelen raktári őröket is. Nemcsak bankokat raboltak ki, de ugyanezt tették kis üzletekkel is, és megölték a tulajdonosokat. Robin Hood szerepében tetszelegtek, de ebből semmi sem volt igaz. A 1930-as évek elején, a nagy gazdasági világválság körülményei között a nyomor helyett a „könnyű”, gyilkosságokkal járó életet választották. Arthur Penn 1967-es f... több»

 
iq.csabi   2019. 05. 10.

Aki szereti a krimit, annak tetszeni fog. Nagyon lassú film és semmiféle fordulat nincs benne. Megéri megnézni, ugyanis bemutatja milyen eltorzult világban élünk és, hogy az emberek milyen érthetetlenek. Nagy színészi alakítások sincsenek, de ennek ellenére egy jó történet, ami bemutatja Bonnie és Clyde történetét.

Woody Harrelson
Kevin Costner
Kathy Bates
Kevin Costner
Woody Harrelson
Kevin Costner
Thomas Mann
Woody Harrelson
Kevin Costner
Kevin Costner
Kevin Costner
Kim Dickens
Woody Harrelson
Kevin Costner
Woody Harrelson
Kevin Costner
Woody Harrelson
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.