Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
86%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
32
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Törés
 
Caravaggio1978   2019. 12. 10.

legújabb vélemény

Tökéletes történet

Rég nem láttam ennyire összeszedett,összetett filmet,tökéletes a történet,nem lankadhat az ember figyelme.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Brilliáns Anthony Hopkins féltékeny idősebb férjet alakítása, aki többet ésszel, mint erővel elven korábban még nem látott módon szolgáltatja saját igazát.


 
Deku   2017. 07. 10.

Ez ám a belevaló színészi párosítás. Bár sokszor mondtam már de ez igazán kiváló választás volt. Mindkét főszereplőt nagyon bírom és ez ide kellett. Fordulatos és végig izgalmas a film.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 29.

Nekem bejött. Jó kis krimi Rosamund Pike karaktere tök fölösleges volt ebben a filmben és kifejezetten idegesítő is volt. De Hopkins és Gosling macska-egér harca a tárgyalóban jó volt. Kicsit hirtelen jött a lezárás de attól még élvezhető a film.

 
szaka123   2016. 01. 25.

Sokan ajánlották, hogy mennyire jó film, ezért meg is néztem. Egy kicsit csalódtam, de csak mert többet vártam. A színészek nagyon jók, a sztori is, de nagyobb csavart vártam. Azért erősen ajánlott megnézésre! :)

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

Anthony Hopkins a garancia, hogy egy film jó legyen, de itt van egy jó rendező, egy jó forgatókönyv, és van egy fantasztikus film, amiben Ryan Gosling is hozza a kötelezőt. Izgalmas, megdöbbentő, és egy óriási csavarral a végén.Kihagyhatatlan.

 
harnas1207   2018. 11. 26.

Nagyon jó film! Anthony Hopkins hozza a rá illő zseniális karaktert. A sztori izgalmas és a legvégéig feszülten figyelünk megússza-e. Sajnos a befejezés túl primitív lett, kicsit összecsapottnak érzem.

Rosamund Pike
Ryan Gosling
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Ryan Gosling
Ryan Gosling

A film összbevétele 91 354 215 dollár volt (imdb.com).

 

Anthony Hopkins egyetlen jelenetben sem pislog, ez a karakternek kísérteties megjelenést kölcsönöz.

(ps)
 

A filmet Encinóban, Kalifornia államban forgatták.

(ps)
 

A filmnek volt egy alternatív befejezése is. Ez alapján a csere trükkre a mobilok nélkül, csak a fotók alapján jön rá Beachum. Amikor Beachum kitálal Crawfordnak, akkor Crawford szétveri a gépét. Ez a dühkitörés azonban nagyon elütött Crawford higgadt természetétől.

(ps)
 

Crawford kocsija egy Porsche Carrera GT, amely nagyjából 670 ezer dollárba kerül.

(ps)
 

Egy ponton úgy tűnt, hogy a film rendezését George Clooney veszi át.

(ps)
 

Hosszú idő után ez az első film, amely a New Line Cinema és a Castle Rock Entertainment stúdiók közös produkciójában készült. Erre utoljára a kilencvenes évek közepén volt példa.

(ps)
 
zárás ugyan ezen valamit még kozmetikáz, de a Törés végjátékát óhatatlanul is csak egy kisebb csalódásként tudom felfogni. Ettől függetlenül az érdemei vitathatatlanok: egy új és merész elképzeléssel rázta fel a tárgyalótermi krimik (de önmagában a krimik) állóvizét, számos olyan momentummal, amelyek egy kicsit kedvezőbb fogadtatás esetén méltán válhttak volna klasszikussá is. Nem jutott túl ugyan a műfaj legjobbjainak járó dicséségcsarnok küszöbén, de ha egy igényes, egyedi krimire vágyik valaki, ennél jobb választás kevés van. 8/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.