Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Törés (2007)

Fracture
Filmadatlap
 
27
Szereplők
39
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Rosamund Pike
Ryan Gosling
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Ryan Gosling
Ryan Gosling

Videók (1)

 
Gyorvik   2022. 11. 24.

legújabb vélemény

0

Anthony Hopkins intrikus szerepe - már épp A bárányok hallgatnak-ot idézte - frusztráló lehet a brit színészóriás rajongóinak. Kétségtelen a film magával ragadó jellege, mégis a tökéleteshez valami hiányzik.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Brilliáns Anthony Hopkins féltékeny idősebb férjet alakítása, aki többet ésszel, mint erővel elven korábban még nem látott módon szolgáltatja saját igazát.

 
Sabnock Sanatory   2019. 01. 30.

0

Anthony Hopkins a garancia, hogy egy film jó legyen, de itt van egy jó rendező, egy jó forgatókönyv, és van egy fantasztikus film, amiben Ryan Gosling is hozza a kötelezőt. Izgalmas, megdöbbentő, és egy óriási csavarral a végén.Kihagyhatatlan.

 
Deku   2017. 07. 10.

0

Ez ám a belevaló színészi párosítás. Bár sokszor mondtam már de ez igazán kiváló választás volt. Mindkét főszereplőt nagyon bírom és ez ide kellett. Fordulatos és végig izgalmas a film.

 
JRD   2022. 08. 30.

0

Hopkins (egyik nagy kedvenc). Gosling (lassan vált szememben azzá). És őket összeeresztették. Remek döntés volt. A történet érdekes, fordulatos, rideg és szenvedélyes... és passzol a két színészhez a neki szánt karaktere. Mindenképpen érdemes megnézn... több»

 
dailyfilmsan   2018. 05. 29.

0

Nekem bejött. Jó kis krimi Rosamund Pike karaktere tök fölösleges volt ebben a filmben és kifejezetten idegesítő is volt. De Hopkins és Gosling macska-egér harca a tárgyalóban jó volt. Kicsit hirtelen jött a lezárás de attól még élvezhető a film.

 
Klauka89   2021. 12. 02.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mr. Anthony Hopkins egy zseni! Ő tényleg garancia a jó filmre. Nagyon ott volt a szeren a Törés is, vérprofi a bácsi. Közli, hogy élni kíván a jogával, hogy magát képviselje, majd az ügyvédje azt feleli, hogy képviseli, erre ő: "Most rúgtam ki, próbáljon figyelni". Ahogy játszik, az valami fantasztikus.

1

A film összbevétele 91 354 215 dollár volt (imdb.com).

 

Anthony Hopkins egyetlen jelenetben sem pislog, ez a karakternek kísérteties megjelenést kölcsönöz.

(ps)
 

A filmet Encinóban, Kalifornia államban forgatták.

(ps)
 

A filmnek volt egy alternatív befejezése is. Ez alapján a csere trükkre a mobilok nélkül csak a fotók alapján jön rá Beachum. Amikor Beachum kitálal Crawfordnak, akkor Crawford szétveri a gépét. Ez a dühkitörés azonban nagyon elütött Crawford higgadt természetétől.

(ps)
 

Crawford kocsija egy Porsche Carrera GT, amely nagyjából 670 ezer dollárba kerül.

(ps)
 

Egy ponton úgy tűnt, hogy a film rendezését George Clooney veszi át.

(ps)