Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
42

Haláli bábjáték (2018)

The Happytime Murders
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
23
Képek
7
Videók
 
Ádám   2019. 03. 25.

legújabb vélemény

Unalmas és oltári nagy hülyeség az egész film

Talán a gyerekek figyelmét lekötné abban az esetben, ha nem ilyen pornós. beteg jelenetekkel lenne teletömve, de egy normális, értelmes felnőtt ember figyelmét szerintem egy ilyen film csak nagyon nehezen tudja lekötni. Persze ízlések és pofonok, de elég beteg és furcsa ízlése kell legyen egy olyan embernek, akinek ez tetszik.

 
HETEDIK Nézhetetlen  2018. 11. 20.

Akik ezt az értékelhetetlen sz@rkupacot összehordták, azoknak a szájukba lövetném mindazt, ami a kék bábból kijött a titkárnő megkefélése után. Nyilván van olyan réteg, valahol ott jó mélyen, a vakondok alatt, akiknek még ez is tetszeni fog, de egy jóérzésű embernek kifordul a bélése ettől az okádéktól. Melissa McCarthy-nak pedig van még hova süllyednie...


 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

Melissa McCarthy-t alapvetően jó vígjátékszínésznek tartom, de ez egyenesen ocsmány. Ízléstelen és gusztustalan.

 
BoBamburg   2019. 02. 11.

Nagyon gyenge cucc, és ugyan van benne egy két jó pillanat, de nem vicces film (sőt inkább kínosan erőltetett), ami lévén, hogy vígjáték elég nagy hátrány. Melissa McCarthy nem meglepő módon továbbra sem vicces és ahogy látom nem is nagyon próbál az lenni, ugyanayokat a szar ponokat tolja amiket minden filmjében.

 
stomachh   2019. 02. 06.

Ezt a f0stengert... Kár volt elkészíteni, kár volt forgalomba hozni, kár volt leszinkronizálni. Kár volt a kritikák elolvasása nélkül elkezdenem megnézni. Imdb 5.3??? Hát hogy? Csak a redneckek szavaztak? Kerülje mindenki messzire el!

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.