Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
48%

Haláli bábjáték (2018)

The Happytime Murders
Filmadatlap
 
29
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
7
Videók
 
Artemisia   2020. 06. 06.

legújabb vélemény

Bábok a társadalomban

Megosztó egy film lett, az biztos. Amennyi irrealitás és butaság van benne, legalább annyi a potenciál is. Általában a pozitívumokkal szoktam kezdeni, de most a negatívumokat emelném ki először. Bár az utópisztikus, vegyes társadalmak ötlete nem ross... teljes kritika»

 
HETEDIK Nézhetetlen  2018. 11. 20.

Akik ezt az értékelhetetlen sz@rkupacot összehordták, azoknak a szájukba lövetném mindazt, ami a kék bábból kijött a titkárnő megkefélése után. Nyilván van olyan réteg, valahol ott jó mélyen, a vakondok alatt, akiknek még ez is tetszeni fog, de egy j... több»


 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

Melissa McCarthy-t alapvetően jó vígjátékszínésznek tartom, de ez egyenesen ocsmány. Ízléstelen és gusztustalan.

 
BoBamburg   2019. 02. 11.

Nagyon gyenge cucc, és ugyan van benne egy két jó pillanat, de nem vicces film (sőt inkább kínosan erőltetett), ami lévén, hogy vígjáték elég nagy hátrány. Melissa McCarthy nem meglepő módon továbbra sem vicces és ahogy látom nem is nagyon próbál az lenni, ugyanayokat a szar ponokat tolja amiket minden filmjében.

 
stomachh   2019. 02. 06.

Ezt a f0stengert... Kár volt elkészíteni, kár volt forgalomba hozni, kár volt leszinkronizálni. Kár volt a kritikák elolvasása nélkül elkezdenem megnézni. Imdb 5.3??? Hát hogy? Csak a redneckek szavaztak? Kerülje mindenki messzire el!

 
vyctoria79   2019. 02. 17.

Amivel jellemezhető leginkább ez a film: Borzalmas csalódás. A poénosnak szánt jelentek alpárira sikerültek. Csak saját felelősségre nézze meg mindenki.

 
tmotm   2019. 02. 09.

Nem tudom, hogy azok akik lehúzták mégis mit vártak... forró hógolyót? Sajnos mostanában túl sok az íztelen, talán 1-2 értelmesebb poénnal operáló vígjáték, amire el tudod vinni az egész családot, mert annyira semmilyen. Ez szerencsére nem ilyen, han... több»

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Melissa McCarthy
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.