Tényleg ez az 5 legjobb Netflix-film 2023-ból?

2023 egy újabb mozgalmas év volt a Netflix filmes részlege számára.

A streaming szolgáltató megjelenési tábláján minden megtalálható, az olyan érzelmes és mély dokumentumfilmektől, mint a Pamela közelről, az olyan vígjátékokig, mint a Gyagyás gyilkosság 2 valamint az olyan akcióthrillerekig, mint a Boksoon kettős élete.

A megjelenések gyors egymásutánban jöttek, és olyan slágereket hoztak el nekünk, mint a Tyler Rake: A kimenekítés 2. Miközben néhány a legújabb Netflix-filmek közül, mint David Fincher A gyilkos című filmje és Zack Snyder Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke filmje igazi, nagy mozis premiereket is kaptak.

Eközben már elég közel járunk az év végéhez, így a kritikusok és a nézők hamarosan elkezdik összeállítani kedvenc Netflix-filmjeik 2023-as rangsorát, ha csak még nem tették meg.

A Netflix Bangers például a közelmúltban úgy döntött, hogy nekilát ennek az epikus munkának és a tagok válaszai alapján 5 film már fel is került az idei Netflix-legjobbak listájára.

Lássuk őket!

#5

62 Anya  (2023)

(16) (6)

akció | thriller

Netflix

Miközben veszélyes támadói elől menekül, egy bérgyilkosnő előbújik rejtekhelyéről, hogy megvédje lányát, akit korábban elhagyott. több»

Az Anya, amelynek Jennifer Lopez a főszereplője, mint képzett bérgyilkos, aki előbújik a rejtekhelyéről, az első helyen debütált, amikor a Netflix kiadta az év elején. Évekkel ezelőtt Lopez karaktere elhagyta gyermekét, hogy megvédje saját magától és múltjától, de most újra meg kell védenie őt – ezúttal elit gyilkosok csapatától... mert a múlt elől nem menekülhetnek el.
#4

dokumentum | kaland

Netflix

Egy bajnok és egy profi búvár úgy tűnt, hogy egymásnak vannak rendelve, amikor a különböző életútaik ellenére a szabadbúvárkodás csúcsán találkoznak. Az óceán mélyén... több»

Laura McGann filmes dokumentumfilmje a szabad merülés veszélyes sportjáról szól. A streamertől: „A sport nagyon hasonlít a búvárkodáshoz, de a búvártartály nélkül, amely lehetővé teszi a búvárok számára a víz alatti levegővételt. Ehelyett a sportolók szigorú edzéseken vesznek részt, hogy megtanulják, hogyan kell hosszú ideig visszatartani a lélegzetüket. (A szakemberek több mint három percig vannak a víz alatt.) Néha ez szörnyű sérüléseket, például „tüdőszorulást” eredményez, amikor a tüdőben olyan gyors nyomásváltozások jelentkeznek, amelyek miatt megrepedhet vagy összeeshet. Mondanunk sem kell, hogy ahhoz, hogy a világ legjobbja lehessen valaki ebben a sportban, fizikai erőre, mentális elszántságra és megingathatatlan bizalomra van szükség mind a körülötted lévő emberekben, mind pedig magában a vízben.
#3

56 Sehol  (2023)

(23)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal terhes nő, Mia úgy menekül egy háború sújtotta országból, hogy elrejtőzik egy tengeri konténerben egy teherhajó fedélzetén. Egy heves vihar után Mia megszüli... több»

Ez a még mindig kissé újszerű film gyorsan minden idők egyik legnézettebb nem angol Netflix-filmjévé vált. Sehol egy túlélési dráma, amely többnyire a tengeren játszódik, amikor egy terhes anya egy teherkonténerbe bújik, miközben egy totalitárius országból menekül. Ez a történet az ősi ösztönökről szól, és arról, hogy egy anyának mi mindent kell megtennie gyermeke védelmében, ami egy teljesen lenyűgöző első játékfilmet eredményez a projekt mögött álló madridi székhelyű produkciós cégtől.
#2

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

A film hivatalos Netflix-összefoglalójából: „Egy lánya felnevelésével küzdő kékgalléros nő állása elvesztése után egy kudarcba fulladt gyógyszeripari start-upnál vállal munkát, de belekeveredik egy veszélyes zsarolási rendszerbe.” Az biztos, hogy ez a Netflix-film csak a legújabb bejegyzés azon TV-műsorok és filmek hosszú sorában, amelyek a kábítószeripart veszik célba, és leleplezik annak számos bűnét. Többek között, amelyek eszünkbe jutnak, és amelyeket szintén érdemes megnézni, a Hulus Dopesick, a szintén Netflixes Painkiller és az HBO The Crime of the Century című sorozatai.
#1

akció | thriller

Netflix

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»

A Netflix nem vesztegette az időt az első film, a 2020-as Extraction várva várt folytatásának megjelenése után, amikor bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a Chris Hemsworth által vezetett franchise harmadik része.Nincs itt sok cselekmény; Hemsworth black ops zsoldosa, Tyler Rake lényegében kimenti a börtönből egy kegyetlen grúz gengszter családját. Nagyjából ennyi az egész történet. Azok számára, akik még nem látták, az Extraction 2 két órányi csonttörő, dübörgő, golyókkal teli, akciódús, pimasz, bombasztikus és roppant szórakoztató filmes látványorgiát tartogat.