2024.03.21 09:42 Juki-onna Nézhetetlen Olvasottság: <100x
3

Nekem nem hiányzott! 2. rész

Azt olvastam egy kritikában: „Dőlni fogok a röhögéstől!” Én: pókerarc.

Van egy olyan érzésem, hogy ezt a filmet sok film vicces jeleneteiből tákolták össze, de nagyon rosszul! A film bevezetése, ahol a szereplők és a mellékszereplők egyszerre beszélnek, és értetlenül nézzük, hogy mi is zajlik igazából, és miről is van szó, számomra Woody Allen egyes filmbeli jeleneteit idézi meg (Rejtélyes manhattani haláleset), csak azok több fényévvel túlszárnyalják ezt a filmnek nevezett „alkotást”. Ezen nem tudtam mosolyogni. Még a cica bajszom sem rezdült! Woody Allen filmjeiben azok a gesztikulálások vita közben, már azok megnevettik az embert. Itt Nick Spitz (Adam Sandler) csak fekszik az ágyon még, Audrey Spitz (Jennifer Aniston) idegesen mászkál, de nem történik semmi. (Jennifer már nem tartozik a kedvelt színésznőim közé 2020 óta. Gondolom, hidegen hagyja, de engem is. De az idő vasfoga Őt sem kíméli, ahogy látom! He-he!) Miért gondolta a forgatókönyvíró, James Vanderbilt, hogy ez egy jó jelenet lesz? Gondolom, ezt hitték, mert benne van az alkotásban! Tulajdonképpen semmi sem történik a filmben, amit ne láttunk volna az első, borzalmasan unalmas részben. Persze ez az én véleményem! Biztosan sokaknak tetszett, tőlük elnézést is kérek, nem vagyunk egyformák, és ez így van jól! Abban az egyben biztos vagyok, hogy nem ez lesz az év filmje! Értelmetlen, semmitmondó jelenetek tömkelegét tálalják elénk a film készítői. Azután az esküvő: felhajtás, az volt rendesen! És hogy lehet, hogy a Spitz házaspár egy perc után rögtön beáll egy olyan indiai táncba, amit nem is ismernek, de már rögtön tudják a lépéseket! (Én nyolc évig voltam tánckaros, de sokszor próbáltuk a tánclépéseket.) Ezek a szánalmas és unalmas jelenetek után azért bevisznek pár gyomrost a film készítői, de így is messze alulmúlják az én elvárásaimat. Mondjuk, próbálok maximalista lenni magammal szemben és másokkal szemben is, lehet, ezért húzok le sok filmet. Kíváncsi leszek, hogy mennyi bevételt fog hozni a film a mozikban!

Nekem nem hiányzott! 2. rész

A producerek között ott van Adam Sandler és Jennifer Aniston is. A rendező Jeremy Garelick talán jobb munkát végzett, mint a forgatókönyvíró. (Mi lett volna, ha nem?) Az, hogy így sikerült, nem tudjuk, kinek a hibája. Akinek tetszett az első rész, vágjon bele nyugodtan, de sok mondanivalót és poént nem talál a filmben (szerintem)! Jó szórakozást!

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

3