A három szóban forgó sorozat első epizódjai a nézettségi listák élén szerepeltek, a streaming szolgáltató mégis törli őket műsorai listájáról. Három spanyol drámáról van szó, amelyek hamar a nézők kedvenceivé váltak, most mégis a kukában landolnak.

Mára már nem meglepetés, hogy a Netflix bejelenti egy-egy sorozat elkaszálását, de ha ez gyors egymásutánban több műsort is érint, az az előfizetők körében mindig botrányt kelt.

A három spanyol sorozat, amit a hír érint: az Üdvözöl az Éden!, Az égre törő - A sorozat és a Megint beléd szerettem.

A Joaquín Górriz és Guillermo López Sánchez által készített Üdvözöl az Éden! című thriller öt fiatal túléléséről szól, akik egy rejtélyes buli után egy Éden nevű szigeten rekednek. A társaság felfedezi, hogy a várt paradicsom valójában egy apró, szektaszerű csoport által irányított, titkokkal teli pokol. A sorozat 2 évadot élt meg, az utolsó részek április 21-én kerültek fel Netflixre. 

Szintén nagy sikert aratott Az égre törő - A sorozat, amit Az égre törő című film folytatásának szántak. A széria forgatókönyvét a filmhez hasonlóan Jorge Guerricaechevarria jegyzi. A történet azt dolgozza fel, hogy egy anya hogyan csatlakozik egy bűnözők által irányított bandához azért, hogy megvédje fiát.

A Megint beléd szerettem Carlos Montero legújabb sorozata. A 8 epizódból álló romantikus dráma Irene (Georgina Amorós) és Julio (Franco Masini) húsz éven át tartó viharos kapcsolatát meséli el.

Meglepő fordulat, hogy a spanyol nyelvű tartalmak ilyen sorsra jutnak a Netflixen, hiszen Spanyolország hozza az egyik legmagasabb számú néző közönséget a Netflix számára. Úgy tűnik, az amerikai óriáscég az év végére és a következő évre újragondolja tartalomkészítő és -terjesztési stratégiáját.

A három sorozat még elérhető a Netflixen, ha valaki szeretné bepótolni a lemaradást!

akció | thriller

Boldog vagy? Ezzel a kérdéssel Zoa és négy másik vonzó, a közösségi oldalakon nagyon aktív fiatal meghívást kap a történelem legexkluzívabb partijára egy titkos szigetre,... több»

akció | kaland | krimi

Egy frissen megözvegyült, egyedülálló anya, hogy független maradjon apjától, aki lopott áruval kereskedik, csatlakozik néhai férje rablóbandájához. több»

dráma | romantikus | vígjáték

2003. Irene egy fiatal filmes diák, aki egy rövidfilmet készít. A film főszereplőjeként találkozik Julióval, akibe hamar beleszeret. Az idő és az élet azonban más utakra tereli... több»