Közösség

Vélemény:

61 Lángoló test

(2023)

Lángoló test

Br623   2026.01.25 07:57
0

Egy ajánlás miatt találtam rá erre a sorozatra, ott azt írta a posztoló, hogy 10/10. Emiatt lettem kíváncsi rá. Aztán kicsit be is szippantott, néztem az epizódokat, de igazából nem azért, mert olyan jó lenne a sorozat, hanem mert érdekelt a történet kifejtése. Az elején megtörténik a gyilkosság, de szinte azonnal megtudjuk, hogy kik a bűnösök és folyamatosan ugrálunk a múlt és a jelen között. Ezt szerintem lehetett volna másképp, jobban kivitelezni, sokszor nem is bírtam követni, hogy most ki kicsoda hol is tartunk. A főszereplő nő nagyon jól eljátssza azt a nőt, akiről szól a sorozat. Az is tetszett, hogy az üzeneteket, amiket írnak egymásnak hangosan belemondják a kamerába. Számomra az nem derül ki, hogy mi értelme volt megölni a férfit, miért nem szakított csak vele simán. A történetük nagy botrányt kevert, mivel rendőrök voltak mindannyian és a főszereplő egy női kaszanova , aki mindenkivel kikezd és többekkel van egyszerre, szerintem inkább szeretetéhes, azt élvezi, ha ragaszkodnak hozzá, mert nem akar senkit elengedni. Nálam a 10/10 az nem ez, de érdekes volt.