Közel 20 év után végre folytatást kaphat Rob Schneider egyik legismertebb vígjátéka, a Tök állat.

A Deadline magazin értesülései szerint a projekt már zöld utat kapott a Zero Gravitynél, a forgatókönyvön maga Rob Schneider, felesége, Patricia Schneider és Jamie Lissow fejlesztik, a rendezői széket pedig Michael McConnell foglalhatja el, aki egyúttal a produceri teendőket is ellátja majd.

A folytatás hivatalos logline-ja szerint Marvin Mange mostanra “öreg kutya” lett, azonban rövidesen “új trükköket kell tanulnia”, miközben vadászatra indul, hogy felkutasson egy új “über-állatot”, aki sokkal erősebb nála. A folytatásban egy nyugdíjas Marvint láthatunk, aki ismét balesetet szenved, és akit újból össze kell rakni új állati részekből. Ez az eljárás újra kihozza a benne rejlő állatot, miközben megpróbál leszámolni az egész várost fenyegető fenevaddal.

Rob Schneider meglehetősen mozgalmas időszakot él át, hiszen a közeljövőben további három produkcióban is láthatjuk őt szerepelni, köztük az Amor es amorban és a Daddy Daughter Tripben, amelyeket saját maga rendezett.

A Tök állat 2 előkészületeivel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ.

74 Tök állat  (2001)

sci-fi | vígjáték

A helyi rendőrőrsön írnokként dolgozó, kétbalkezes Marvin (Rob Schneider) nyomozó szeretne lenni. Amikor egy éjjel véletlenül egyedül felügyeli a körzetet, kis híján az... több»