Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

A hidegsebész (2011-2013)

Body of Proof
Filmadatlap
 
72
Szereplők
4
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
kevelin   2019. 02. 25.

legújabb vélemény

0

Sajnálom, hogy ilyen rövidre sikeredett én még elnézegettem volna pár részt. Nekem nagyon tetszett. a főszereplő viselkedése elég megosztónak hat. Valaki vagy nagyon bírja vagy nagyon nem s ez meghatározhatja a sorozathoz való hozzáállást is. s azt m... több»

 
erare   2016. 07. 31.

0

Kíváncsi voltam erre a sorozatra, s hamar ledaráltam az egyes évadokat. Eleinte kifejezetten tetszett, nagyon élveztem, s jókat szórakoztam a kommunikációban kissé nyers és esetlen doktornő próbálkozásain. Az apjával kapcsolatos szálat nem igazán ért... több»

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

Élveztem a sorozat minden egyes epizódját, úgyhogy viszonylag hamar végeztem is vele. Szerintem a jobbak közül való, érdemes megnézni. Egyedül a főhősnő hatalmas műszempillái zavartak.

 
Bogii   2017. 10. 13.

0

Megan Hunt karaktere szerintem zseniálisan lett felépítve, és összességében a sorozat is nagyon tetszett. Bármikor megnézem bármelyik részét.

 

A sorozat egyik részében elhangzik Dr. Hunt szájából egy mondat, mely szerint házassága azért nem sikerült, mert nem egy 'született feleség'. Mint ismeretes az orvost alakító színésznő, több epizódon keresztül volt állandó szereplője a Született feleségek című tévésorozatnak.

(erare)
 

A filmben a főhős, Dr. Megan Hunt egy autóbalesetet követően nem tudott többé a műtőbe lépni és sebészként praktizálni, ezért fordult a kórboncnoki pálya felé. A sors fintora, hogy az orvost alakító Dana Delany a forgatás kezdete előtt egy nappal szintén közlekedési balesetet szenvedett el, mely két törött ujjal végződött.

(erare)
 

A labor ajtaja felett olvasható, hogy: Hic Locus est Ubi Mors Gaudet Succurrere Vitae (durva fordításban:Ez az, ahol a halál örül, hogy megtaníthatja az élőt).

(emesejuhasz)