Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
131
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
Videók
Dallas
Victoria Principal
Larry Hagman
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes
Victoria Principal
Victoria Principal
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes
 
Gyorvik   2019. 05. 30.

legújabb vélemény

Kultikus sorozat, jó néhány nagyszerű színésszel. De alapvetően egy félreértelmezett generáción átívelő fals megismerés - tele alkoholszaggal átitatott hatalomvággyal, csalóka csillogással.

 
Zénó   2017. 12. 21.

Hallássérült emberként 2-3 évvel ezelőtt estem neki, hogy végignézzem ezt a hosszúra nyúlt sorozatot. Gyerekkoromban ugyanis még nem feliratoztak semmit, így a párbeszédeket egyáltalán nem értettem, dög unalmas volt az egész. Most azonban pár epizód után a kedvencemmé vált, kedvenc karakterem Jockey Ewing lett, akiről mindenki tudja, hogy rendes ember :D Legnagyobb sajnálatomra a 7. évad táján egyszer csak elfogytak a feliratozott verziók, és csak a befejező néhány évadban bukkannak fel a betűk ismét. Nagyon remélem, hogy egyszer valakinek eszébe jut elkészíteni a hiányzó évadokhoz is a feliratokat!


 
szaka123   2018. 03. 26.

Örök klasszikus. Minden pénteken vártuk, hogy kezdődjön a Dallas. Igaz még nagyon fiatal voltam, ezért nem rég úgy döntöttem, hogy újranézem. Még csak a második évadot taposom, de még ma ia megállja a helyét a sorozat. Érdemes szerintem nekikezdeni már csak nosztalgiából is. A mai generáció szerintem már nem értékelné.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

Az amerikai kedvenc sorozat a leghíresebb a leg vagányabb sorozzat ami valaha is létezett. A szerzőktől kezdve a színészekig minden ki van találva nagyon.

 
Greeta   2017. 12. 15.

Kultikus sorozat, amelyet szerintem a negatív karakterek tettek naggyá. A többiek kicsit unalmas személyiségek voltak. Mindig történt benne valami és az olaj körüli folytonos mizéria.

 

2014-ben szerencsém volt személyesen meglátogatni a híres South Fork Ranchet. Az első érdekesség útközben ért, több hasonló házat is láttam a környéken. Ma South Fork egy látványosság, idegenvezetéssel, hasonlóan más amerikai nevezetességekhez. Egy másik érdekesség, hogy az első öt epizód helyszíne nem ez a ház volt. A tulajdonos előbb eladta a házat a filmprodukciónak, majd meggondolta magát és visszavette. Ekkor vásárolták meg azt a házat, ami a további epizódok helyszíne. Persze ez is csak kis túlzással igaz, mert South Forkban csupán a külső jeleneteket forgatták, a belső felvételek Los Angelesben a stúdiókban készültek. A south forki ranch ma a Forever (Aloe Vera) cég tulajdonában van és céges rendezvények helyszíne.

(bahhama)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.