Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
84%
Filmadatlap
 
131
Szereplők
6
Vélemények
10
Képek
Videók
Dallas
 
Gyorvik   2019. 05. 30.

legújabb vélemény

Kultikus sorozat, jó néhány nagyszerű színésszel. De alapvetően egy félreértelmezett generáción átívelő fals megismerés - tele alkoholszaggal átitatott hatalomvággyal, csalóka csillogással.

 
Zénó   2017. 12. 21.

Hallássérült emberként 2-3 évvel ezelőtt estem neki, hogy végignézzem ezt a hosszúra nyúlt sorozatot. Gyerekkoromban ugyanis még nem feliratoztak semmit, így a párbeszédeket egyáltalán nem értettem, dög unalmas volt az egész. Most azonban pár epizód ... több»


 
szaka123   2018. 03. 26.

Örök klasszikus. Minden pénteken vártuk, hogy kezdődjön a Dallas. Igaz még nagyon fiatal voltam, ezért nem rég úgy döntöttem, hogy újranézem. Még csak a második évadot taposom, de még ma ia megállja a helyét a sorozat. Érdemes szerintem nekikezdeni m... több»

 
Katalin21   2015. 11. 04.

Az amerikai kedvenc sorozat a leghíresebb a leg vagányabb sorozzat ami valaha is létezett. A szerzőktől kezdve a színészekig minden ki van találva nagyon.

 
Greeta   2017. 12. 15.

Kultikus sorozat, amelyet szerintem a negatív karakterek tettek naggyá. A többiek kicsit unalmas személyiségek voltak. Mindig történt benne valami és az olaj körüli folytonos mizéria.

 
Henczi   2015. 03. 31.

Gyerek voltam még, mikor ment ez a sorozat. Kedvencem volt. Alig vártuk a péntek estét, hogy kezdődjön, egy külön program volt. Annak ellenére, hogy igazi szappanopera, mégis más volt mint a többi sorozat, mert karakteres színészek szerepelnek benne. Sok újabb feldolgozása, folytatása lett, de nálam az eredeti sorozat a kedvenc.

Victoria Principal
Larry Hagman
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes
Victoria Principal
Victoria Principal
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes
 

2014-ben szerencsém volt személyesen meglátogatni a híres South Fork Ranchet. Az első érdekesség útközben ért, több hasonló házat is láttam a környéken. Ma South Fork egy látványosság, idegenvezetéssel, hasonlóan más amerikai nevezetességekhez. Egy másik érdekesség, hogy az első öt epizód helyszíne nem ez a ház volt. A tulajdonos előbb eladta a házat a filmprodukciónak, majd meggondolta magát és visszavette. Ekkor vásárolták meg azt a házat, ami a további epizódok helyszíne. Persze ez is csak kis túlzással igaz, mert South Forkban csupán a külső jeleneteket forgatták, a belső felvételek Los Angelesben a stúdiókban készültek. A south forki ranch ma a Forever (Aloe Vera) cég tulajdonában van és céges rendezvények helyszíne.

(bahhama)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.