Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
81%

Dallas (1978-1991)

Dallas
Filmadatlap
 
131
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Victoria Principal
Larry Hagman
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes
Victoria Principal
Victoria Principal
Barbara Bel Geddes
Barbara Bel Geddes

Videók (1)

 
Erika Czeglédi   2021. 01. 20.

legújabb vélemény

1

Ez volt az a sorozat, amit mindenki látott. Mindenki szerette az Ewingokat. Az utolsó rész nem nagyon tetszett, nagyon utáltam, semmi értelme nem volt.

 
Zénó   2017. 12. 21.

1

Hallássérült emberként 2-3 évvel ezelőtt estem neki, hogy végignézzem ezt a hosszúra nyúlt sorozatot. Gyerekkoromban ugyanis még nem feliratoztak semmit, így a párbeszédeket egyáltalán nem értettem, dög unalmas volt az egész. Most azonban pár epizód ... több»

 
szaka123   2018. 03. 26.

0

Örök klasszikus. Minden pénteken vártuk, hogy kezdődjön a Dallas. Igaz még nagyon fiatal voltam, ezért nem rég úgy döntöttem, hogy újranézem. Még csak a második évadot taposom, de még ma ia megállja a helyét a sorozat. Érdemes szerintem nekikezdeni m... több»

 
Greeta   2017. 12. 15.

0

Kultikus sorozat, amelyet szerintem a negatív karakterek tettek naggyá. A többiek kicsit unalmas személyiségek voltak. Mindig történt benne valami és az olaj körüli folytonos mizéria.

 
Katalin21   2015. 11. 04.

1

Az amerikai kedvenc sorozat a leghíresebb a leg vagányabb sorozzat ami valaha is létezett. A szerzőktől kezdve a színészekig minden ki van találva nagyon.

 
Gyorvik   2019. 05. 30.

0

Kultikus sorozat, jó néhány nagyszerű színésszel. De alapvetően egy félreértelmezett generáción átívelő fals megismerés - tele alkoholszaggal átitatott hatalomvággyal, csalóka csillogással.

 
Henczi   2015. 03. 31.

0

Gyerek voltam még, mikor ment ez a sorozat. Kedvencem volt. Alig vártuk a péntek estét, hogy kezdődjön, egy külön program volt. Annak ellenére, hogy igazi szappanopera, mégis más volt mint a többi sorozat, mert karakteres színészek szerepelnek benne. Sok újabb feldolgozása, folytatása lett, de nálam az eredeti sorozat a kedvenc.

 

2014-ben szerencsém volt személyesen meglátogatni a híres South Fork Ranch-ot. Az első érdekesség útközben ért, több hasonló házat is láttam a környéken. Ma South Fork egy látványosság, idegenvezetéssel, hasonlóan más amerikai nevezetességekhez. Egy másik érdekesség, hogy az első öt epizód helyszíne nem ez a ház volt. A tulajdonos előbb eladta a házat a filmprodukciónak, majd meggondolta magát és visszavette. Ekkor vásárolták meg azt a házat, ami a további epizódok helyszíne. Persze ez is csak kis túlzással igaz, mert South Forkban csupán a külső jeleneteket forgatták, a belső felvételek Los Angelesben, a stúdiókban készültek. A South Fork-i ranch ma a Forever (Aloe Vera) cég tulajdonában van, és céges rendezvények helyszíne.

(bahhama)