Tudom, sokan látták, sokan unják, sokan utálják, de mégis azt kell mondanom, hogy jó sorozat. Jó pár napot töltöttem el az Ewing fiúkkal nagytakarítás közben, és nem bántam meg! A karácsony előtt mindig keresem az olyan filmeket, amik erőt adnak az ablaktisztításhoz és társaihoz. (Nem kis munka marad a nőkre.) Megtaláltam! Bár nem szappanoperaként kategorizálták, de valahogy mégis lendületet adott a téma, és ezt leginkább, II. John Ross Ewingnek (Larry Hagman) köszönhetem.
A szarkazmusa, az iróniája zseniális! Ő az egyik legelvetemültebb és legnagyobb gazember, akit megismertem, de mégis szeretjük és mosolygunk, ha belendül. (A mosolya, amikor tudja, hogy több ember életét tette tönkre és keserítette meg, megér egy Oscart!) A beszólásai, azt hiszem, csak tanulni lehet tőle! (Persze, csak óvatosan!) Nem tudom, hogy pontosan kinek a fejéből pattanhatott ki az Ő karaktere, de nehéz tőle elszabadulni. Mindig rosszban sántikál, nem riad vissza senkitől és semmitől! A legaljasabb ember a sorozatban, aki röhögve átgázol másokon, és nem riad vissza semmitől. Persze az életben kerüljük az ilyen habitusú embereket, de a távolból figyelve szórakoztató! (Sőt néha tetszett!) Ha Ő mint rosszfiú nem kapott volna szerepet a filmben, csak egy lagymatag, unalmas, néha a romantika szálát érintő „értsd meg, nekem ehhez idő kell” sorozat lett volna.
Ezért a pamelás (Victoria Principal és családja) jeleneteknél kicsit lassabban ment a munka, mert nem érdekelt a vergődése. Nem vagyok érzéketlen, de egy idő után uncsi! (Jockey szinkronhangjáról ne feledkezzünk meg, mert zseniális!) A film bemutatása óta rengeteget változott a divat, a hajviselet, és kiemelném a testszőrzetet! A ruházkodással nincs gondom. A nők kosztümben, a férfiak öltönyben. Ez a normális, szerintem. (Imádom azokat a férfiakat, aki fekete vagy sötétkék öltönyben és fehér ingben flangálnak. Nem is kell öltöny, de legyen stílus. A szakadt farmer nem stílus. (Szerintem!) A frizuradivat természetes más volt, a mostani nekem jobban bejön. (Hátul felnyírt, tengerészgyalogos stílus.) Nos, akkor beszéljünk a testszőrzetről! Még most is a férfiak elvárják, hogy egy nőn egy szőrszál se legyen! Ez rendben van! De, ha egy férfi leveti az ingét, és alatta egy dzsungel van? Ha a férfiak elvárják a nőktől, hogy szőrtelenítsenek magukat, akkor miből gondolják a férfiak, hogy mi nem várjuk el ugyanazt? Elég egy kis izmos mellkason pár szőrszál, de a dzsungel már rég kiment a divatból. (Szerintem.) Nem szeretnék elveszni benne! Szerintem érdemes belevágni, és a második résznél kezdjük, mert az első uncsi! Jó szórakozást!

81 Dallas (1978)
A sorozat középpontjában az olajmágnás és marhatenyésztő Ewing család áll. Életük felbolydul a legkisebb fiú, Bobby döntése hallatán, aki bejelenti, hogy feleségül veszi... több»
Szereplők: Brad Pitt, Ian McShane, Christopher Atkins, James Cromwell, Michael Dudikoff